SHAKLEE TAWARKAN 3C SEUMUR HIDUP CASH, CAR BONUS DAN CONVENTION TRIP

by - June 29, 2021

 

APA YANG KORANG DAPAT DENGAN SHAKLEE?





SHAKLEE TAWARKAN 3C SEUMUR HIDUP CASH, CAR BONUS DAN CONVENTION TRIP - Puteri Suhaila




Basically, semua orang yang join Shaklee berpeluang untuk dapat 3 C dalam bisnes ini. Apa yang korang akan dapat dengan shaklee

Cash Bonus ✅
Car Bonus✅
Conference Point ✅

✨CASH BONUS

Apa yang korang akan dapat dengan Shaklee, Cash Bonus ni yang put dok update hari hari. Amount akan ditunjukkan dalam dashboard akaun shaklee kita. Cash bonus tak termasuk untung runcit.

Cash bonus ni yang bestnya kita takda limit nak achieve berapa. 3 angka? 4 angka? 5 angka? Semuanya possible! πŸ”₯ Lagi besar team, lagi banyak sales kita buat, lagi banyak bonus yang kita dapat per month.

✨ CAR BONUS

Apa yang korang akan dapat dengan Shaklee, Car Bonus pulak adalah bonus yang Shaklee beri kepada kita setiap bulan seumur hidup selagi mana kita aktif berbisnes.

Yang best sebab bonus kereta ni kita dapat CASH yang masuk dalam akaun bank kita sekali dengan income cash bonus. Bukan dapat kereta tau. ☝🏻

So kat sini bukan saja kita boleh gunakan car bonus untuk beli kereta idaman kita, tapi kita boleh buat apa je yang kita nak dengan car bonus tu. 

Nak saving, nak beli baju baru, makeup baru, nak buat bayar sewa/beli rumah, nak guna untuk pergi holiday, terserah. Terpulang. Shaklee tak pernah tanya kat kita apa yang kita spend dengan duit tu.

✨ CONVENTION TRIP

Apa yang korang akan dapat dengan Shaklee, 
Pergi bercuti tanpa keluar duit walau 1 sen pun! 😱

Tiket flight, hotel, transport, makanan, kos lawatan, semua all in Shaklee tanggung. Siap dapat duit poket lagi tau! 🀩

Lagi ramai leader yang kita lahirkan dalam team, lagi banyak conference point yang kita dapat! 

——————————————————————
SHAKLEE TAWARKAN 3C SEUMUR HIDUP

Itu semua yang Shaklee tawarkan dan semua orang yang join Shaklee memang berpeluang untuk dapat semua tu regardless team apa pun yang you join.

Alang alang nak buat bisnes Shaklee, pilih la team yang strong gila gila! Yang komited untuk bantu and push you berjaya dalam bisnes Shaklee ni dalam tempoh masa yang singkat!

Tak tahu nak pilih team? Meh pilih put untuk put guide and bantu korang berjaya dalam bisnes πŸ˜‰

Jujur nya put bangga sangat sebab berada dalam satu team yang sangat strong dan hebat. No.1 leading dalam Shaklee Malaysia. 

Team apa? Of course SPECTACULAR dan MIRACULOUS!
Siapa mentor? Of course my beloved Master Nana Macarona dan Master Aya Zuki πŸ₯³

🌈team yang sangat strong
🌈ada support group yang aktif
🌈circle yang sangat positif & komited 
🌈ada plan dan strategy yang tersusun untuk bantu new members rank up dengan pantas!

SHAKLEE TAWARKAN 3C SEUMUR HIDUP dan mentor kami powerrr bab kuasa minda, sangat productive dalam menghasilkan idea idea baru berkaitan branding dan marketing dan suka tekankan amalan rohani. Siap ada kelas FREE lagi ajar.

Banyak perubahan put dapat asbab join bisnes Shaklee dengan Spectacular dan Miraculous.

Ingat kata kata one of my sideline. 

“Kalau bisnes ni berjaya memupuk kita, mengajar kita dan membawa kita menjadi seorang manusia dan hamba yang lebih baik berbanding dulu, there is no reason lagi dah untuk kita stop dan berpaling dari buat bisnes lain”

Since put memang direct dengan my upline/mentor, Master Nana dan Aya, means siapa siapa yang join Shaklee dengan put akan terus automatik masuk dalam Spectacular dan Miraculous jugak 😊

Nama team put Jutawan Shaklee. 

Jom Korang! 

Love,
Puteri Suhaila

You May Also Like

0 Comments


Bismillahirrahmanirrahim….. “Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikannya adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuhaMu, kecantikanMu. keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.Amin Ya Rabbal Alamin..

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.