RACUN SHOPEE CHECK HIASAN RUMAH DECO CERMIN DINDING DAN GAM

by - September 26, 2021


 Pelbagai jenis cermin hiasan untuk deko rumah nampak cantik๐Ÿ˜

 ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ 

Ha! ni lagi satu barang yg laku keras dan ramai orang cari.. cermin ni korang boleh diy ikut kreativiti korang tau.. korang tgk gambar yg saya share ni je dah boleh dapat idea.. 

 ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ 



Guna wall mounting tape ni untuk letakkan kat dinding


https://shopee.com.my/product/14063277/8275802902?smtt=0.24392675-1632644481.9





Tapi cemin hiasan ni ada dua jenis ye.. Jenis sticker & satu lagi betul² cermin yg blh nmpk jelas muka kita.. So, kalau korang nak pastikan, boleh baca review sblm beli.. 

 ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ 

Korang yg mmg plan nak pasang cermin hiasan kat ruang rumah tu.. blh la ushaa gambar yg saya share ni.. link kedai pun dah share siap dlm gambar.. harap membantu korang la๐Ÿ˜‰


Hexagon Cermin

Hexagon Cermin: 
https://shopee.com.my/product/385182764/4079239664?smtt=0.24392675-1632644169.9


Cermin Petak

Cermin Petak : https://shopee.com.my/product/14063277/8275802902?smtt=0.24392675-1632644374.9





Cermin Petak 


Cermin Petak:

 https://shopee.com.my/product/14063277/8275802902?smtt=0.24392675-1632644481.9




Grand Mirror




Grand Mirror:

https://shopee.com.my/product/119703631/5748105141?smtt=0.24392675-1632645055.9?smtt=0.24392675-1632645055.9


Square Mirrors 


Square Mirror:

https://shopee.com.my/product/36137469/8125875342?smtt=0.24392675-1632645173.9


Hexagon + Bingkai


Hexagon + bingkai

https://shopee.com.my/product/14063277/7664526049?smtt=0.24392675-1632645789.9



Hexagon + bingkai

https://shopee.com.my/product/14063277/7664526049?smtt=0.24392675-1632645789.9



Hexagon + bingkai

https://shopee.com.my/product/14063277/7664526049?smtt=0.24392675-1632645789.9


Hexagon + bingkai

https://shopee.com.my/product/14063277/7664526049?smtt=0.24392675-1632645789.9



Hexagon + bingkai

https://shopee.com.my/product/14063277/7664526049?smtt=0.24392675-1632645789.9




Hexagon + bingkai

https://shopee.com.my/product/14063277/7664526049?smtt=0.24392675-1632645789.9


Hexagon + bingkai

https://shopee.com.my/product/14063277/7664526049?smtt=0.24392675-1632645789.9



Hexagon + bingkai

https://shopee.com.my/product/385182764/4079239664?smtt=0.24392675-1632646141.9







Cermin Petak:

https://shopee.com.my/product/14063277/8275802902?smtt=0.24392675-1632646227.9



Cermin bulat 11 with sticker


https://shopee.com.my/product/120940955/7456423223?smtt=0.24392675-1632646553.9



Cermin bulat 11 with sticker

https://shopee.com.my/product/120940955/7456423223?smtt=0.24392675-1632646553.9





Cermin bulat 11 with sticker

https://shopee.com.my/product/120940955/7456423223?smtt=0.24392675-1632646553.9



Cermin Petak:

https://shopee.com.my/product/14063277/8275802902?smtt=0.24392675-1632646366.9




Square Mirror:
https://shopee.com.my/product/65626169/7457515654?smtt=0.24392675-1632646788.9



Square Mirror:
https://shopee.com.my/product/65626169/7457515654?smtt=0.24392675-1632646788.9




Square Mirror:
https://shopee.com.my/product/65626169/7457515654?smtt=0.24392675-1632646788.9






Square Mirror:
https://shopee.com.my/product/36137469/8125875342?smtt=0.24392675-1632647025.9

Kredit: FB NurAleeya


Terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia:

Boleh join ahli untuk belian produk / bussiness di sini: Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee


Jom Dapatkan Any Set Shaklee ini sekarang! 


Untuk makluman,  dapatkan lebih penjimatan hampir 20% dari harga pasaran, daftarlah sebagai ahli sekarang juga! 

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.



* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Ini adalah iklan produk suplemen.



Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi put di +60196728297 



klik untuk order


 



---------------------------------------------------------------


YOU HAVE TWO HANDS, 

ONE FOR HELPING YOU, 

OTHER ONE FOR HELPING OTHERS

Your Most Wanted SID -Puteri Suhaila -

ID NO. - 1448893 

untuk order dan pertanyaan,

sila Follow saya di FB saya, Puteri Suhaila 

atau follow FB Page saya, Jutawan Shaklee 

atau follow IG saya, 

Puteri Suhaila_shakleebatupahat

atau email di puterinursuhailaabrahman@gmail.com

atau sms (wa) +6019-6728297 





You May Also Like

0 Comments


Bismillahirrahmanirrahim….. “Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikannya adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuhaMu, kecantikanMu. keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.Amin Ya Rabbal Alamin..

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.