Resepi Biskut Raya Famous Amous Mudah Confirm Jadi & Sedap

by - September 28, 2021



Puteri Suhaila : Resepi Biskut Raya Famous Amous Mudah Confirm Jadi & Sedap

Puteri Suhaila : Resepi Biskut Raya Famous Amous Mudah Confirm Jadi & Sedap


Puteri Suhaila : Resepi Biskut Raya Famous Amous Mudah Confirm Jadi & Sedap


Puteri Suhaila : Resepi Biskut Raya Famous Amous Mudah Confirm Jadi & Sedap


Puteri Suhaila : Resepi Biskut Raya Famous Amous Mudah Confirm Jadi & Sedap


Puteri Suhaila : Resepi Biskut Raya Famous Amous Mudah Confirm Jadi & Sedap


Puteri Suhaila : Resepi Biskut Raya Famous Amous Mudah Confirm Jadi & Sedap


Puteri Suhaila : Resepi Biskut Raya Famous Amous Mudah Confirm Jadi & Sedap


Puteri Suhaila : Resepi Biskut Raya Famous Amous Mudah Confirm Jadi & Sedap


Puteri Suhaila : Resepi Biskut Raya Famous Amous Mudah Confirm Jadi & Sedap


Puteri Suhaila : Resepi Biskut Raya Famous Amous Mudah Confirm Jadi & Sedap




Punggah baking area tengok semua bahan ada so kita ONZ terus buat cookies ala Famous Amous ni. Resepi simple sangat, pakai senduk je kacau2 bagi sebati, pastu cubit2 pakai tangan and bakar! Senang kan.. boleh ajak anak2 buat..


Adunan ni dapat 4 bekas yg macam kakbai pakai tu. Bekas kakbai tu hat yg lebar punya bukan yg small tau, so mmg resepi ni dapat banyak, bolehlah share dgn jiran2 sekali.. alang2 tak dapat balik raya, bolehlah gemuk sesama 🀭πŸ€ͺ


Thanks Anney Z Mustapha yg cantek lagi rajin sudi share recepi dengan kita 😘


_________________________________________

πŸ‘‰πŸ»CARA BUAT CLICK PADA GAMBAR


Bahan2 seperti di bawah:

πŸͺ250 gram Butter 

πŸͺ1 1/4 cawan Brown Sugar

πŸͺ1 sudu kecil Essence Vanila

πŸͺ1 biji Telur

πŸͺ2 1/2 cawan Tepung Gandum

πŸͺ1/2 cawan Tepung Jagung

πŸͺ1 sudu kecil Baking Powder

πŸͺ1 sudu kecil Soda Bikarbonat

πŸͺ6 sudu besar Minyak Masak

πŸͺ2 cawan Coklat Cip

πŸͺAlmond nips / almond flakes --jika suka


Lagi premium (jenis mahal) bahan yg digunakan, lagi sedap rasa cookies ni tau!


Kredit: Baizura Muhammad


Terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia untuk join bussiness Shaklee dan belian produk  di sini: Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee


Jom Dapatkan Any Set Shaklee ini sekarang! 


Untuk makluman,  dapatkan lebih penjimatan hampir 20% dari harga pasaran, daftarlah sebagai ahli sekarang juga! 

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.



* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Ini adalah iklan produk suplemen.



Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi put di +60196728297 



klik untuk order


 



---------------------------------------------------------------


YOU HAVE TWO HANDS, 

ONE FOR HELPING YOU, 

OTHER ONE FOR HELPING OTHERS

Your Most Wanted SID -Puteri Suhaila -

ID NO. - 1448893 

untuk order dan pertanyaan,

sila Follow saya di FB saya, Puteri Suhaila 

atau follow FB Page saya, Jutawan Shaklee 

atau follow IG saya, 

Puteri Suhaila_shakleebatupahat

atau email di puterinursuhailaabrahman@gmail.com

atau sms (wa) +6019-6728297 





You May Also Like

0 Comments


Bismillahirrahmanirrahim….. “Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikannya adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuhaMu, kecantikanMu. keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.Amin Ya Rabbal Alamin..

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.