Kulit lebih remaja dengan Youth Skincare Shaklee pigmentasi

by - October 28, 2021

 

Kulit lebih remaja dengan Youth Skincare Shaklee| pigmentasi pudar

MasyaAllah, kesan yang sangat mengagumkan, dan sangat berbaloi setelah komited menggunakan Youth Skincare.

Nak tahu apakah kesan positif itu? Teruskan membaca perkongsian put dibawah ini tentang kisah ibu Mertua Puan Humairak Farhana selepas konsisten menggunakan Skincare Youth.

Kulit lebih remaja dengan Youth Skincare Shaklee| pigmentasi pudar


"Meh sini Ana nak kongsi testimoni fresh mak mertua Ana sendiri.
Tahun lepas memang Mak ada tanya pasal Shaklee Skincare. 
Memang tepatlah pada masanya.
Memang Youth tengah 'hangat' masa tu.

Lepas study tentang kulit Mak, Mak pilih untuk luaran sebab Mak memang ada ambil vitamin juga untuk dalaman.

Skincare yang Mak pakai sebelum ni agak kurang sesuai dengan kulit Mak.
Jadi, 'suggest' Mak Shaklee Skincare.

Kulit lebih remaja dengan Youth Skincare Shaklee| pigmentasi pudar

Teruja rasa.
Tak sangka Mak memang dah tangkap foto sebelum dan selepas. Wow sangat.😊
Kesannya, ðŸ’–.


Testimoni Youth Skincare Pigmentasi Pudar, Kulit Glowing
Puteri Suhaila : Kulit lebih remaja dengan Youth Skincare Shaklee| pigmentasi pudar

Kulit lebih remaja dengan Youth Skincare Shaklee| pigmentasi pudar

Tengoklah sendiri pigmentasi di pipi Mak tu.
Semakin pudar dan kulit pun nampak 'fresh' dan 'glowing' gitu.👸
Dalaman jaga. Luaran pun kena jaga juga"

Kulit lebih remaja dengan Youth Skincare Shaklee| pigmentasi pudar

Testimoni sebenar Skincare Youth: Ibu Mertua Puan Humairak Farhana

Kulit lebih remaja dengan Youth Skincare Shaklee| pigmentasi 



Jom Dapatkan Produk Shaklee sekarang! 


Untuk makluman,  dapatkan lebih penjimatan hampir 20% dari harga pasaran, daftarlah sebagai ahli sekarang juga! 

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.



* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Ini adalah iklan produk suplemen.



Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi put di +60196728297 



klik untuk order


 



---------------------------------------------------------------


YOU HAVE TWO HANDS, 

ONE FOR HELPING YOU, 

OTHER ONE FOR HELPING OTHERS

Your Most Wanted SID -Puteri Suhaila -

ID NO. - 1448893 

untuk order dan pertanyaan,

sila Follow saya di FB saya, Puteri Suhaila 

atau follow FB Page saya, Jutawan Shaklee 

atau follow IG saya, 

Puteri Suhaila_shakleebatupahat

Puteri Suhaila_shakleeparitraja

atau email di puterinursuhailaabrahman@gmail.com

atau sms (wa) +6019-6728297 


You May Also Like

0 Comments


Bismillahirrahmanirrahim….. “Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikannya adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuhaMu, kecantikanMu. keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.Amin Ya Rabbal Alamin..

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.