Testimoni awet muda Youth Shaklee jeragat kulit kusam hilang

by - October 28, 2021

 

Hasil yang sangat "WOW"  dan sangat berbaloi setelah konsisten menggunakan Youth Skincare

Jom ikuti kisah Puan Salina iaitu Ummi kepada Puan Nadiah Suhaidi selepas menggunakan Skincare Youth di bawah ini.

Testimoni Youth Skincare: Jeragat
Puteri Suhaila : Testimoni awet muda Youth Shaklee jeragat kulit kusam hilang 

Testimoni awet muda Youth Shaklee jeragat kulit kusam hilang 

"Sejak 2017, kulit Ummi Nad start jadi macam gambar di sebelah kiri tu. Kulit Ummi Nad sebelum ni cerah dan tak bermasalah sangat.

Mungkin asbab makan ubat TB, dan kesan pemakaian skincare yang claim semulajadi tapi tak berapa semulajadi, dia jadi macam tu. Pakai skincare tu pula ada lah dalam 30 tahun. Memang setia dan konsisten sungguh Ummi Nad ni.

Testimoni awet muda Youth Shaklee jeragat kulit kusam hilang 

Birthday Ummi Nad tahun lepas, Nad hadiahkan Youth Skincare yang masa tu baru je dilancarkan.

Memang ambil masa skit bila pakai skincare yang totally semulajadi, bebas 1500 bahan kimia bahaya, dan ambil masa 8 tahun R&D ni.

Testimoni awet muda Youth Shaklee jeragat kulit kusam hilang 


Baca: Info terperinci tentang Produk Youth Skincare Shaklee

Along the way tu, banyak juga cabaran. Nad kena beri motivasi pada Ummi Nad supaya terus konsisten dan believe in Youth Skincare. Almaklumlah skincare baru untuk Ummi selepas 30 years.

Testimoni awet muda Youth Shaklee jeragat kulit kusam hilang 

Orang kata jeragat ni susah sangat nak hilang kan?

Testimoni awet muda Youth Shaklee jeragat kulit kusam hilang 

Alhamdulillah now berbaloi dah semuanya. March 2018 - now guna Youth. Molek dah kulit Ummi. Sekata dan cerah ðŸ¥°
Slowly, but surely" ❤️ 

Testimoni Skincare Youth: Ummi kepada Puan Nadiah Suhaidi

Testimoni awet muda Youth Shaklee jeragat kulit kusam hilang 


Jom Dapatkan Produk Shaklee sekarang! 


Untuk makluman,  dapatkan lebih penjimatan hampir 20% dari harga pasaran, daftarlah sebagai ahli sekarang juga! 

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.



* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Ini adalah iklan produk suplemen.



Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi put di +60196728297 



klik untuk order


 



---------------------------------------------------------------


YOU HAVE TWO HANDS, 

ONE FOR HELPING YOU, 

OTHER ONE FOR HELPING OTHERS

Your Most Wanted SID -Puteri Suhaila -

ID NO. - 1448893 

untuk order dan pertanyaan,

sila Follow saya di FB saya, Puteri Suhaila 

atau follow FB Page saya, Jutawan Shaklee 

atau follow IG saya, 

Puteri Suhaila_shakleebatupahat

Puteri Suhaila_shakleeparitraja

atau email di puterinursuhailaabrahman@gmail.com

atau sms (wa) +6019-6728297 



You May Also Like

0 Comments


Bismillahirrahmanirrahim….. “Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikannya adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuhaMu, kecantikanMu. keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.Amin Ya Rabbal Alamin..

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.