Testimoni Hilangkan Dark Circle, Eye Bag Youth Eye Treatment Testimoni Hilangkan Dark Circle, Eye Bag Youth Eye Treatment

by - October 25, 2021

 


"Hanya 10 hari hasilnya sangat puas hati" -Puan Eina. 

Jom ikuti kisah Puan Eina ini. Atul pasti anda juga akan rasa teruja dan ingin 0}0menggunakannya.


"Korang ada masalah eyebag dan mata panda tak? Kalau ada, kita geng. Hehe ðŸ¤“

Eina memang ada masalah eyebag dan mata panda yang agak teruk sejak dulu lagi. Ia akan nampak lebih jelas, especially kalau tak cukup rehat dan tak cukup tidur. Eina pun selalu juga tidur lewat malam. So memang agak susahlah nak hilang ðŸ˜¬





Pernah pakai macam-macam eye cream sebelum ni, tapi progressnya sangatlah slow, even dah pakai lama dan konsisten pun tak ada perubahan.

So, bila Youth Skincare dari Shaklee keluarkan eye treatment ni, Eina agak excited nak cuba. Bertambah excited selepas lihat hasil dari pengguna-pengguna lain yang sangat mengagumkan tu. ðŸ˜Š

Ok, ini dia testimoni Eina sendiri selepas 10 hari menggunakan Youth Eye Treatment. Eina memang konsisten guna setiap hari iaitu waktu pagi dan juga malam sebelum tidur.




Testimoni Hilangkan Dark Circle, Eye Bag Youth Eye Treatment 




Hasilnya, eyebag dan mata panda dah kurang. Bertambah best lagi, bila garis-garis halus di sekitar mata pun nampak kurang.

Sekarang ni, even tidur lewat sekalipun, tak ada lah nampak eyebag tu teruk sangat. Sangat puas hati ok ðŸ˜

So, kalau korang tak jumpa lagi eye cream yang berkesan, silalah cuba Youth Restoring Eye Treatment ni. InsyaAllah dalam masa 7 hari dah boleh nampak dah kesannya" ðŸ˜‰  

Sumber: Facebook Puan Eina

Keliru dengan Pelbagai jenis krim mata di pasaran. Ketahui kenapa anda perlu pilih Youth Restoring Eye Treatment Shaklee?


Testimoni Hilangkan Dark Circle, Eye Bag Youth Eye Treatment 

Testimoni Hilangkan Dark Circle, Eye Bag Youth Eye Treatment 

Testimoni Hilangkan Dark Circle, Eye Bag Youth Eye Treatment 

Testimoni Hilangkan Dark Circle, Eye Bag Youth Eye Treatment 





Baca: Info Lengkap tentang Youth Restoring Eye Treatment


Testimoni Youth Eye Cream: Tiada Lagi Eye Bag dan Mata Panda
Testimoni Hilangkan Dark Circle, Eye Bag Youth Eye Treatment 


Testimoni Hilangkan Dark Circle, Eye Bag Youth Eye Treatment 

Testimoni Hilangkan Dark Circle, Eye Bag Youth Eye Treatment 

Testimoni Hilangkan Dark Circle, Eye Bag Youth Eye Treatment 

Testimoni Hilangkan Dark Circle, Eye Bag Youth Eye Treatment 


Jom Dapatkan Produk Shaklee sekarang! 


Untuk makluman,  dapatkan lebih penjimatan hampir 20% dari harga pasaran, daftarlah sebagai ahli sekarang juga! 

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.



* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Ini adalah iklan produk suplemen.



Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi put di +60196728297 



klik untuk order


 



---------------------------------------------------------------


YOU HAVE TWO HANDS, 

ONE FOR HELPING YOU, 

OTHER ONE FOR HELPING OTHERS

Your Most Wanted SID -Puteri Suhaila -

ID NO. - 1448893 

untuk order dan pertanyaan,

sila Follow saya di FB saya, Puteri Suhaila 

atau follow FB Page saya, Jutawan Shaklee 

atau follow IG saya, 

Puteri Suhaila_shakleebatupahat

atau email di puterinursuhailaabrahman@gmail.com

atau sms (wa) +6019-6728297 



You May Also Like

0 Comments


Bismillahirrahmanirrahim….. “Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikannya adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuhaMu, kecantikanMu. keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.Amin Ya Rabbal Alamin..

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.