CAR BONUS SHAKLEE UNLIMITED DIBAYAR SECARA CASH MINIMUM RM500

by - June 30, 2021

BONUS KERETA DIBAYAR PERCUMA UNLIMITED SETIAP BULAN

Shaklee menawarkan Car Bonus secara Tunai


Car Bonus pulak adalah bonus yang Shaklee beri kepada kita setiap bulan seumur hidup selagi mana kita aktif berbisnes.

Bonus kereta atau dipanggil car bonus ni memang idaman ramai pengedar sah Shaklee.

Sebab tak semua agen Shaklee akan dapat car bonus ni. Ada syarat yang mesti kita tepati.

Antara syaratnya adalah mestilah seorang ahli yang berpangkat Supervisor dan ke atas. Selepas itu barulah boleh kumpul point dan setelah selesai pengumpulan tersebut, baru car bonus akan jadi milik kita.

Dan juga bila dah dapat, kita akan nikmati car bonus tu setiap bulan tau.

Bergantung kepada performance kita, kalau group sales bagus, makin banyaklah bonus kereta.

Shaklee bagi kereta ke?

Ramai orang fikir kalau dapat car bonus ni makna dapat kereta sebijik.

Bukan begitu.

Kita akan dapat duit cash setiap bulan, bukan Shaklee beri kereta sedebuk.

Yang best sebab bonus kereta ni kita dapat CASH yang masuk dalam akaun bank kita sekali dengan income cash bonus. Bukan dapat kereta tau. ☝🏻

So kat sini bukan saja kita boleh gunakan car bonus untuk beli kereta idaman kita, tapi kita boleh buat apa je yang kita nak dengan car bonus tu. 

Nak saving, nak beli baju baru, makeup baru, nak buat bayar sewa/beli rumah, nak guna untuk pergi holiday, boleh gunakan untuk bayar ansuran kereta berpadanan dengan bonus kereta yang kita dapat, terserah. Terpulang. Shaklee tak pernah tanya kat kita apa yang kita spend dengan duit tu.

Kalau tengok sini ada peningkatan jumlah bonus kereta yang Master put dapat. Berbaloi kan?

Peningkatan Car Bonus setiap bulan. 
CAR BONUS SHAKLEE UNLIMITED DIBAYAR SECARA CASH MINIMUM RM500Paling minimun dapat Car Bonus ialah RM 550. Lepas ni Shaklee lah yang tolong kita bayar kereta , gaji bulanan pun tak kacau. Sebab itu ramai Pengedar Shaklee pakat ramai-ramai nak kejar Car Bonus ni. Bukan boleh bayar kereta je tau, boleh juga kita shopping, tarik 1 biji kereta lagi pun tiada masalah hehe. 


Untuk melayakkan diri dapat Car Bonus ini, anda perlulah melengkapkan Program Car Bonus. Program Car Bonus ini ada 2 pilihan iaitu lengkapkan dalam masa 3 bulan atau 4 bulan.

CAR BONUS SHAKLEE UNLIMITED DIBAYAR SECARA CASH MINIMUM RM500
Pilihan Pertama : 3 Bulan

5,000 uv untuk bulan pertama

10,000 uv untuk bulan kedua

15,000 uv untuk bulan ketiga


Pilihan Kedua : 4 Bulan

5,000 uv untuk bulan pertama

7,000 uv untuk bulan kedua

7,000 uv untuk bulan ketiga

10,000 uv untuk bulan keempat 

Nampak agak mustahil untuk capai target Car Bonus? 

Mereka yang fight untuk lengkapkan Car Bonus ni pun sangat berusaha tau sebab bila bulan pertama anda dapat kumpul point seperti yang di tetapkan oleh Shaklee tetapi bulan kedua anda tidak capai target point tersebut, anda kena lah mula dari awal untuk kumpul semula point untuk bulan pertama. Tak faham? 

Q1Kena join group Jutawan Shaklee la kalau nak faham betul-betul..hehe. 

Hanya dengan yuran keahlian sebanyak RM35 anda boleh je sapu semua tawaran ni sebab Shaklee bagi peluang yang sama rata bagi setiap pengedarnya.

Amount Car Bonus Shaklee
CAR BONUS SHAKLEE UNLIMITED DIBAYAR SECARA CASH MINIMUM RM500


Amount Car Bonus Shaklee 
CAR BONUS SHAKLEE UNLIMITED DIBAYAR SECARA CASH MINIMUM RM500


Plat key Car Bonus Shakee Achiever
CAR BONUS SHAKLEE UNLIMITED DIBAYAR SECARA CASH MINIMUM RM500


Car Bonus Achiever yang berjaya beli kereta dengan bayaran dari bonus kereta Shaklee
CAR BONUS SHAKLEE UNLIMITED DIBAYAR SECARA CASH MINIMUM RM5003 Langkah Bonus Subsidi Kereta
CAR BONUS SHAKLEE UNLIMITED DIBAYAR SECARA CASH MINIMUM RM500

***📌 [CLAIM DISKAUN 20% SHAKLEE - HOW] Nak tahu macam mana cara untuk claim diskaun 20% produk Shaklee bersama Puteri - klik di sini : 20% diskaun 

Jika anda berminat untuk berdaftar sebagai ahli Shaklee atau ingin memulakan bisnes atau ingin buat belian produk Shaklee boleh Whatsapp put di  atau terus klik di link di bawah ini.

Love,
Puteri Suhaila

You May Also Like

0 Comments


Bismillahirrahmanirrahim….. “Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikannya adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuhaMu, kecantikanMu. keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.Amin Ya Rabbal Alamin..

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.