SET VITAMIN IQ IMMUNISASI ANAK BIJAK SHAKLEE |PUTERI SUHAILA

by - July 24, 2021

 SET VITAMIN IQ IMMUNISASI ANAK BIJAK SHAKLEE |PUTERI SUHAILA 

Kita Ada Pfizer, Astrazeneca. Anak-anak Ada Apa ?


Mungkin ramai tercari-cari vitamin yang bagus untuk kanak-kanak, Kini shaklee dengan keluaran yang terkini Vitalea Kids dengan formula terbaru, dicipta berteraskan kajian sains pemakanan yang telah dijalankan lebih 100 tahun serta bersandarkan paduan kepakaran para pakar pemakanan dan saintis penyelidik Shaklee. Ia mengandungi mikronutrien berspektrum luas.SET VITAMIN IQ IMMUNISASI ANAK BIJAK SHAKLEE |PUTERI SUHAILA

Dari kelahiran hingga umur 3 tahun, perkembangan otak amat peka terhadap pemakanan bayi dan 75% daripada kapasiti otaknya berlaku dalam tempoh yang genting . Selepas umur 2 tahun,pengambberlemak seharusnya diambil dalam kuantiti sederhana rendah untuk mengelakkan penyakit jantung,kegemukkan dan masalah kesihatan yang lain.SET VITAMIN IQ IMMUNISASI ANAK BIJAK SHAKLEE |PUTERI SUHAILA

Pada umur lima tahun 90% daripada perkembangan otak kanak-kanak telah lengkap . Antara umur 11 tahun dan 16 tahun ,satu peningkatan yang besar dalam tumbesaran biasanya berlaku dengan peningkatan berat badan dan pertumbuhan otot yang ketara.SET VITAMIN IQ IMMUNISASI ANAK BIJAK SHAKLEE |PUTERI SUHAILA

vitalea kids untuk kesihatan anak.jpg

7 Vita-lea Kids Shaklee Sesuai Untuk Kanak-kanak

SET VITAMIN IQ IMMUNISASI ANAK BIJAK SHAKLEE |PUTERI SUHAILA
 1. Kandungan dengan formula yang diperbaharui dan ditambah baik berbanding dengan Vitalea Kids yang lama. 18 Jenis Vitamin dan Mineral yang mereka perlukan, 100% Vitamin A, C, D dan E serta kesemua 8 Jenis vitamin B. Kalsium, magnesium, zink , cooper dan pelbagai mineral lain.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 2. Menggunakan pemanis semulajadi Xylitol yang tooth friendly. Ia tidak menyebabkan kerosakan gigi.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 3. Tidak mengandungi perasa, pemanis dan pengawet tiruan.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 4. Bebas gluten maka, selamat untuk kanak-kanak yang alah gluten.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 5. Didatangkan dalam perisa anggur yang sangat sedap,memang disukai anak-anak.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 6. Multivitamin kanak-kanak terbaik di pasaran. Jumlah nutrien yang lengkap dan memenuhi keperluan tumbesaran anak-anak. Ia juga mudah dan pantas diserap badan.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 7. Sangat sesuai untuk kanak-kanak berusia 4 hingga 12 tahun. Terutama bagi mereka yang susah makan sayur-sayuran dan buah-buahan.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.

Manfaat Lain

SET VITAMIN IQ IMMUNISASI ANAK BIJAK SHAKLEE |PUTERI SUHAILA
 • Melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi dari pemakanan seharian.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Menyokong jangka hayat hati,usus dan mata.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Melindungi kesihatan jantung ,otot dan fungsi saraf.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Meningkatkan kesihatan paru-paru ,kolon dan prostat.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Mencegah penyakit benguk ( Tiroid ).Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelakkan anemia atau merawat anemia ( amat diperlukan oleh ibu hamil, ibu dalam pantang dan ibu yang menyusukan anak ).Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Membantu meningkatkan kecerdasan minda.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Membantu penyerapan zat dari makanan.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.

Perlindungan Untuk Anak

Vitalea For Children dah ada stok. Multivitamin untuk anak-anak.SET VITAMIN IQ IMMUNISASI ANAK BIJAK SHAKLEE |PUTERI SUHAILA

 • Untuk melengkapkan nutrisi / Vitamin.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Untuk imun di musim covid ni.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 • Untuk selera makan / melengkapkan nutrisi bg anak2 yg memilih makan & banyak makan fast food.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
SET VITAMIN IQ IMMUNISASI ANAK BIJAK SHAKLEE |PUTERI SUHAILA

Kita Ada Pfizer, Astrazanica. Anak-anak Ada Apa ? Anak-anak suka makan manis tapi kurang makan sayur dan buah. Kurang intake vitamin tapi tubuh perlu detoks toksik dari macam-macam makanan tak sihat.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.SET VITAMIN IQ IMMUNISASI ANAK BIJAK SHAKLEE |PUTERI SUHAILA

Lindungi anak-anak kita dengan suplimen semulajadi. Cukup vitamin dan galian yang mereka perlu. Korang bleh bagi Vita Lea Kids ni. Totally selamt dan berkualiti. Rasa anggur. Sedap mereka hisap.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.SET VITAMIN IQ IMMUNISASI ANAK BIJAK SHAKLEE |PUTERI SUHAILA

vitalea for children


16 Manfaat Vitamin Shaklee Untuk Kanak-Kanak

 1. Kandungan dengan formula yang diperbaharui dan ditambah baik berbanding dengan Vitalea Kids yang lama.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 2. 18 Jenis Vitamin dan Mineral yang mereka perlukan, 100% Vitamin A, C, D dan E serta kesemua 8 Jenis vitamin B. Kalsium, magnesium, zink , cooper dan pelbagai mineral lain.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 3. Menggunakan pemanis semulajadi Xylitol yang tooth friendly. Ia tidak menyebabkan kerosakan gigi.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 4. Tidak mengandungi perasa, pemanis dan pengawet tiruan.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 5. Bebas gluten maka, selamat untuk kanak-kanak yang alah gluten.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 6. Didatangkan dalam perisa anggur yang sangat sedap,memang disukai anak-anak.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 7. Multivitamin kanak-kanak terbaik di pasaran.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 8. Jumlah nutrien yang lengkap dan memenuhi keperluan tumbesaran anak-anak. Ia juga mudah dan pantas diserap badan.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 9. Sangat sesuai untuk kanak-kanak berusia 4 hingga 12 tahun. Terutama bagi mereka yang susah makan sayur-sayuran dan buah-buahan.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 10. Melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi dari pemakanan seharian.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 11. Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 12. Menyokong jangka hayat hati,usus dan mata.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 13. Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 14. Memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 15. Melindungi kesihatan jantung ,otot dan fungsi saraf.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 16. Meningkatkan kesihatan paru-paru ,kolon dan prostat.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 17. Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 18. Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 19. Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 20. Mencegah penyakit benguk ( Tiroid ).Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 21. Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelakkan anemia atau merawat anemia ( amat diperlukan oleh ibu hamil, ibu dalam pantang dan ibu yang menyusukan anak ).Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 22. Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 23. Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 24. Membantu meningkatkan kecerdasan minda.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 25. Membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 26. Membantu penyerapan zat dari makanan.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
Kanak Kanak yang Memerlukan Vitalea Kids? 

1. Kanak kanak yang kurang selera makan (picky eater)
2. Kurang aktif - letih
3. Selalu jatuh sakit – batuk, demam
4. Suka makan junk foods (makanan ringan)
5. Untuk kuatkan sistem imun
6. Kurang minum susu (kurang Kalsium)
7. Tak suka makan sayurS
VITAMIN IQ IMMUNISASI ANAK BIJAK SHAKLEE |PUTERI SUHAILA

FAQ VitaLea Kids

1) Bolehkah kanak-kanak di bawah umur 4 tahun mengambil Vitalea untuk Kanak-kanak ?

Jika kanak-kanak 2 tahun ke atas yang mampu mengunyah dengan baik, mereka juga boleh mengambil Vita lea Kanak-kanak dengan pengawasan ibu bapa. Bagi kanak-kanak berusia setahun lebih, meraka disarankan mengambil Mealshake. Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.

2) Jika anak sudah mengambil Mealshake, bolehkah mereka mengabil Vitalea untuk kanak-kanak ?

Pengambilan mealshake dan Vitalea melengkapkan keperluan harian anak-anak. Mealshake memberi sumber macronutrient seperti protein dan karbohidrat. Manakala vitalea memberikan 18 jenis vitamin dan mineral kepada kanak-kanak.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.

3) Kenapa penutup Vitalea untuk kanak-kanak berbeza dari yang lama ?

Vitalea kid mengandungi vitamin dan mineral yang mudah teroksida. Shaklee mereka penutup khas bagi mencegah pengoksidaan berlaku. Dengan ini juga, kanak-kanak tidak mudah untuk membuka sendiri botol Vitalea tanpa pengawasan ibubapa.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.

4) Waktu pengambilan yang sesuai? 

ialah selepas makan

sumber:ajuyarasyid, myfawa

https://youtu.be/SoIjpa_JISo


SAYANGI KESIHATAN cintai detik kehidupan

SPEKTRUM LENGKAP ASID LEMAK PERLU OMEGA-3 DENGAN KETULENAN TINGGI ADALAH NUTRIEN YANG ANDA PERLUKAN UNTUK BADAN YANG KUAT DAN SIHAT.

Antara pelbagai lemak yang ada, terdapat satu yang anda tidak boleh kurangkan – asid lemak penting omega-3, dimana tubuh anda tidak mampu hasilkan sendiri. Dua jenis utama adalah EPA dan DHA, penting untuk kesihatan manusia.*


Minyak Ikan Berpekatan Tinggi
OmegaGuardTM membekalkan spektrum lengkap tujuh jenis asid lemak perlu Omega-3 tulen, yang biasanya ditemui secara semula jadi dalam ikan kecil di habitat lautan dalaman air sejuk. Setiap hidangan mengandungi kepekatan 999mg Omega-3 (546mg EPA yang bermanfaat untuk kesihatan anda dan 360mg DHA yang penting untuk perkembangan dan fungsi normal tubuh).Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 
Penyulingan Molekul Berganda
Untuk memastikan ketulenan dan kepekatan, minyak ikan di dalam OmegaGuardTM menjalani proses moden Penyulingan Molekul Tiga Peringkat yang memekatkan asid lemak Omega-3 dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti raksa, plumbum, kadmium, arsenik dioksin, PCBs dan lain-lain bahan cemar.Mengurangkan bau dan rasa kesan hanyir.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.
 
Sahabat Laut
Diiktiraf oleh Friend of the Sea® untuk membantu memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tinggi yang stabil untuk produk Shaklee tanpa menjejaskan alam sekitar.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.

Nutritional Facts

Bahan AktifJumlah Setiap Kapsul
Minyak Ikan
Provides 333 mg Omega-3, including
182 mg EPA (eicosapentaenoic acid) and
120 mg DHA (docosahexaenoic acid)
606 mg

Berikutan saranan untuk mengambil 2-3 hidangan ikan seminggu - terutamanya ikan laut dalam, ianya adalah saranan yang baik untuk memastikan pengambilan EPA / DHA yang mencukupi. Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.

Walaubagaimanapun, tidak semua orang makan ikan secara kerap. Terdapat juga banyak kebimbangan mengenai risiko pencemaran yang terdapat dalam ikan biasa. Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.

Persoalan yang sering berlegar di fikiran adalah adakah manfaat kesihatan daripada pengambilan ikan adalah lebih penting daripada risiko mengambil ikan yang mengandungi merkuri, plumbum atau toksin lain.
Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.

Dengan kebimbangan ini, banyak orang beralih kepada suplemen minyak ikan sebagai jalan penyelesaian. Apabila minyak ikan diproses dengan betul, bahan pencemar boleh disingkirkan atau dikurangkan ke tahap di mana ianya tidak seharusnya menimbulkan risiko.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.

Apabila memilih minyak ikan yang berkualiti, perhatikan ciri-ciri ini:

1)Syarikat yang berkualiti
Tidak semua minyak ikan adalah sama. Cari syarikat yang boleh anda percayai, dan mempunyai sejarah pengeluaran produk yang berkualiti.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.

2)Ikan kecil atau Ikan Besar?
Kehadiran sejumlah kecil toksin tidak menjadi masalah untuk ikan kecil. Namun, apabila ikan yang lebih besar memakan beribu-ribu ikan kecil, ia mengumpul lebih banyak toksin. Apabila kita perhatikan rantaian makanan, semakin besar ikan, semakin tinggi bioakumulasi. Minyak ikan yang diambil dari ikan kecil, mempunyai jumlah bioakumulasi toksin yang rendah.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.

3)Ketulenan dan Keselamatan
Penyulingan Molekul 
- proses yang meletakkan ikan di dalam keadaan vakum 
- membolehkan ia mendidih pada suhu yang lebih rendah untuk melindunginya 
dari rosak. Ini membolehkan EPA dan DHA dipisahkan daripada logam berat, yang membolehkan toksin disingkirkan. Proses ini juga mengurangkan bau dan rasa hanyir ikan.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.

4) Kelangsungan Ikan adalah penting dalam pemakanan kita. Kita harus memastikan sumber minyak ikan yang baik adalah mencukupi untuk masa hadapan. Sebuah syarikat yang bertanggungjawab akan memberi perhatian terhadap saiz populasi dan had tangkapan serta mengelakkan penangkapan ikan pada musim pembiakan untuk memastikan bekalan jangkamasa panjang sentiasa mencukupi.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.


ASID LEMAK OMEGA-3 LEMAK SIHAT untuk anda!

KESIHATAN JANTUNG

Omega-3 dapat mengurangkan keradangan.Keradangan boleh merosakkan saluran darah dan menyebabkan penyakit jantung. EPA & DHA telah terbukti melalui penyelidikan dapat memberikan manfaat berikut 
- yang mana semuanya boleh membantu mengurangkan risiko penyakit jantung:
• Membantu mengekalkan paras trigliserida (kolesterol) dan tekanan darah.
• Meningkatkan pengaliran darah.
• Mengekalkan degupan jantung yang sihat.

KESIHATAN MINDA

EPA & DHA befungsi untuk mengurangkan keradangan dengan mengurangkan pengeluaran enzim yang menghakis rawan dan menyebabkan sakit sendi..Omega-3 juga memainkan peranan penting dalam:
• Mengekalkan ketumpatan mineral tulang.
• Menggalakkan pergerakan sendi, fleksibiliti, mengurangkan kekejangan, bengkak dan kesakitan.
• Mengurangkan keradangan - menyekat keradangandan kemusnahan sendi - yang kerap berlaku dalam artritis.
• Bertindak sebagai pelincir untuk membolehkan sendi-sendi yang berkeriut serta sakit bergerak dengan lancar.

KEHAMILAN

Asid lemak Omega-3 adalah sangat penting semasa  kehamilan sehingga penyusuan susu ibu. Selepas bayi dilahirkan, Omega-3 menyokong: 
• Perkembangan otak dan fungsi imun.
• Kesihatan ibu dan emosi yang stabil selepas bersalin.
• Perkembangan otak, mata dan sistem saraf janin.
• DHA adalah komponen utama retina - penting untuk perkembangan penglihatan yang sihat bagi bayi.
• DHA adalah penting untuk perkembangan optimum otak sebelum kelahiran dan semasa peringkat awal pembesaran kanak-kanak.
• Boleh mengurangkan risiko alahan pada bayi.
• Menyokong tempoh kehamilan yang normal dan berat kelahiran bayi yang sihat.

FUNGSI OTAK

Otak kita terdiri daripada hampir 60% lemak dan kebanyakan sistem saraf terdiri daripada lemak. Korteks serebrum (yang bertanggungjawab untuk ingatan dan perhatian) dianggarkan mengandungi 20% DHA.
EPA dan DHA telah dikaji untuk:
• Penglibatan dalam penghantaran maklumat di antara saraf.
• Kesan positif kepada perasaan, kognitif, daya 
ingatan, pembelajaran dan perhatian.
• Memberikan kesan penuaan yang sihat, dimana boleh melambatkan permulaan penyakit yang berkaitan dengan usia dan minda seperti Alzheimer dan 
demensia/nyayuk.


OMEGA GUARD BAGUS UNTUK KESIHATAN KANAK KANAK

Omega guard adalah salah satu vitamin atau supplemen yang sangat bagus untuk kesihatan dan tumbesaran kanak2.Istimewanya omega guard ini boleh di ambil dari usia mereka seawal 1 tahun.Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.

KENALI OMEGA GUARD SHAKLEE

☑️Omega Guard berbentuk kapsul jernih yang mengandungi minyak ikan.

☑️Omega Guard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.

☑️Mengandungi minyak ikan

☑️Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

☑️DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

☑️Imuniti badan

☑️Meningkatkan daya tumpuan dalam pembelajaran

☑️Sistem peredaran darah yang teratur


OMEGA GUARD BAGUS UNTUK KANAK KANAK 

☑️Meningkatkan kecerdasan otak kanak-kanak. DHA dan EPA dengan untuk perkembangan minda kanak-kanak.

☑️Membantu merawat asma di kalangan kanak-kanak

☑️Membantu kanak-kanak yang mengalami ADHD

☑️Membantu mengekalkan kesihatan optima kepada kanak-kanak

☑️Meningkatkan keupayaan pembelajaran dan kemahiran kognitif kanak-kanak

☑️Meningkatkan sistem imun tubuh kanak-kanak (selesema, demam kurang inshaALLAH)

☑️Kesihatan sistem kardiovascular (jantung, arteri, salur darah yang sihat)

☑️Membantu merawat eczema. Omega Guard ni bagus kalau nak kulit cantik tau 😉

☑️DHA dan EPA dengan untuk perkembangan minda kanak-kanak.

☑️Disyorkkan untuk kanak-kanak hyperactive dan autisme


CARA MAKAN OMEGA GUARD SHAKLEE UNTUK KANAK KANAK

1. Kapsul Omega Guard boleh dipicit dengan jarum dan dimasukkan dalam susu anak

2.Boleh dikunyah begitu sahaja. Kapsul adalah lembut dan selamat di makan oleh kanak-kanak 2 tahun ke atas atas pengawasan ibu bapa. 

3. Dipicit dengan jarum, minyak ikan dicampur dalam makanan dan minuman kegemaran.


*Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Ini adalah iklan produk suplemen.

KKLIU 2469/2019 - Sah sehingga 31 Dis 2021 (Mukasurat 1/3)
MAL12015013NC

Jom Order 

Jom dapatkan set Vitamin IQ Immunisasi anak bijak Shaklee dengan 20% diskaun.


📌 [CLAIM DISKAUN 20% SHAKLEE - HOW] Nak tahu macam mana cara untuk claim diskaun 20% produk Shaklee bersama Puteri Suhaila- klik di sini : 20% diskaun.

Selepas isi claim diskaun 20% sila whatsapp 019-6728297


Selepas isi claim diskaun 20% sila whatsapp 019-6728297


Selepas isi claim diskaun 20% sila  whatsapp 019-6728297


Untuk pembelian dan apa apa berkaitan dengan produk, boleh hubungi put.


Klik link di sini untuk mengetahui:


KANDUNGAN OMEGA GUARD SHAKLEE INGREDIENTS MANFAAT TESTIMONI 


Klik link di sini untuk mengetahui:


BAGAIMANA OMEGA GUARD SHAKLEE BERKESAN IKHTIAR KAWAL KOLESTROL 


Klik link di sini untuk mengetahui:


BAGAIMANA OMEGA GUARD SHAKLEE BERKESAN UNTUK KURUSKAN BADAN? 


Klik link di sini untuk mengetahui:


OMEGA GUARD PENCUCI KOLESTROL KURUS MAKAN DAGING MUSIM KORBAN


Klik link di sini untuk mengetahui:TESTIMONI OMEGA GUARD SHAKLEE KURUS KOLESTROL IQ & KESIHATAN Klik link di sini untuk mengetahui:


SENARAI LIST HARGA PRICE MURAH PRODUK SHAKLEE| PUTERI SUHAILA


Klik link di sini untuk mengetahui:


HARGA OMEGA GUARD SHAKLEE  IQ MINDA KESIHATAN | PUTERI SUHAILA 


Klik link di sini untuk mengetahui:


KHASIAT DAN KEBAIKAN OMEGA GUARD SHAKLEE UNTUK KESIHATAN KITA


Klik link di sini untuk mengetahui:


KHASIAT MANFAAT HARGA OMEGAGUARD SHAKLEE KURUS SIHAT IQ CERDIK


Klik link di sini untuk mengetahui:


SET VITAMIN IQ IMMUNISASI ANAK BIJAK SHAKLEE |PUTERI SUHAILA .
Love,

Puteri Suhaila

Klik whatsapp 019-6728297

You May Also Like

0 Comments


Bismillahirrahmanirrahim….. “Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikannya adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuhaMu, kecantikanMu. keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.Amin Ya Rabbal Alamin..

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.