TESTIMONI LIFE SHAKE ELDERBERRY SHAKLEE REVIEW |PUTERI SUHAILA

by - July 09, 2021

TESTIMONI LIFE SHAKE ELDERBERRY SHAKLEE REVIEW UNTUK KULIT CANTIK 


Life Shake Elderberry adalah minuman ESP PREMIUM yang diupgrade ingredients! Dan of course ada niacimade dan beberapa nutrient yang lain. Boleh rujuk sini


Kesedapan buah Elderberry tidak dapat disangkal lagi, kombinasi lemak manis masam sambil menjilat jari betapa enak dan sedapnya dijadikan hidangan sarapan mudah dan berkhasiat!

1001 Khasiat Elderberry atau Fungsi Life Shake Elderberry Shaklee untuk APA? dapat disangkal lagi kebaikan yang kaya dengan Antioksidan dan manfaat untuk kesihatan keseluruhan umumnya. Secara khusus boleh dihuraikan manfaat Life Shake Elderberry:
 • Elderberry ini mengandungi Flavanoids yang mana kaya kandungan antioksidan dan vitamin yang dapat meningkatkan sistem imun anda. Mereka dapat membantu meredakan keradangan, mengurangkan tekanan, dan juga melindungi jantung anda.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Elderberry Menyokong Formulasi Prebiotik, Probiotik, Cadangan Kajian. Hasil daripada dua kajian menunjukkan bahawa elderberry, dengan flavonoid antioksidan penyusunnya, dapat membantu memperkuat formulasi prebiotik dan probiotik.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Elderberry ini sangat kaya dengan sebatian yang dikenali sebagai Anthocyanin yang mana memberi kesan Anti Radang.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee. • Life Shake Elderberry Shaklee mengandungi Molybdenum 60% Daily Value yang mana kekurangan di dalam tubuh boleh menyebabkan tahap seseorang itu boleh sawan, koma atau meninggal dunia. Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Concentrated Protein Soya diproses dengan air kaya dengan isoflavonkaya dengan folat dan sumber serat, kalsium, zat besi, dan magnesiumKongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.


TESTIMONI LIFE SHAKE ELDERBERRY SHAKLEE REVIEW SEDAP DAN RASA ELDERBERRY LEMAK LEMAK MANIS
Testimoni Life Shake Rasa Sedap Buah Elderberry!

 • Protein Biji Labu mempunyai sifat anti-radang yang bermanfaat bagi sesiapa yang menderita keadaan yang menyebabkan pembengkakan, seperti arthritis atau gangguan imun tertentu. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Leucine boleh membantu dalam menyembuhkan kulit dan tulang. Ia boleh meningkatkan pertumbuhan otot dan jisim badan tanpa lemak. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Organic Chia Seed Protein dapat meningkatkan kesihatan pencernaantahap darah omega-3 yang sihat jantung, dan faktor risiko penyakit jantung dan diabetes.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

TESTIMONI LIFE SHAKE ELDERBERRY SHAKLEE REVIEW PENUH KHASIAT DAN MENGANDUNGI COLLAGEN! 

 • Unrefined Organic Gula Tebu mengandungi 17 asid amino, 11 mineral, dan 6 vitamin termasuk: Kalsium Potasium Magnesium Besi Tembaga Zink Vitamin E Vitamin B Selenium; dan Kromium. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Serbuk Minyak Bunga Matahari adalah serbuk putih dengan rasa & bau ringan dan memberikan tekstur yang sedap. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Serat Jagung Larut digunakan sebagai pengganti gula sebagai pemanis kerana indeks glisemiknya rendah. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Organic Amaranth tinggi protein, zat besi, dan serat, dan merupakan makanan diet bebas gluten. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

TESTIMONI LIFE SHAKE ELDERBERRY SHAKLEE REVIEW UNTUK IBU HAMIL 
Testimoni life shake elderberry untuk mengandung


 • Organic Buckwheat kaya dengan protein dan serat, serta pelbagai antioksidan dan nutrien lain, yang menyebabkan banyak orang menganggap soba sebagai makanan super (superfood). Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Organic Millet Membantu penurunan berat badan, Membantu melawan diabetes,menjaga tahap kolestrol pada tahap yang sihat. menghindari banyak penyakit jantung yang mematikan seperti strok, penyumbatan arteri, serangan jantung yang disebabkan oleh lemak berlebihan Membantu wanita mengalami kekejangan haid yang dapat menenangkan otot rahim semasa kitaran haid wanita serta menghilangkan rasa sakit. Menghalang batu hempedu. Bertindak sebagai pelindung terhadap barah payudara.Mengurangkan tekanan darah tinggi Gejala hipertensi . Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

TESTIMONI LIFE SHAKE ELDERBERRY SHAKLEE REVIEW UNTUK SLIM INCHLOSS DAN KURUS


 • Quinoa adalah superfood yang membantu untuk menguruskan badan dan menjaga tahap kolestrol.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Dicalcium Phosphate mengekalkan tulang yang kuat dan mengurangkan risiko osteoporosis, elakkan sembelit, ketidakcernaan, kalsium tinggi dalam darah, membantu performance athletic dan juga untuk weight loss atau turunkan berat badan, treat refeeding syndrome. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Potassium Chloride membantu mengatur tahap tekanan darah, membantu penghantaran saraf.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Magnesium pembentukan tenaga, protein, gen Dan memperbaiki DNA Dan RNA.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.


 • Magnesium oxide merawat migrain dan sembelit, mengurangkan tekanan darah, meningkatkan pengurusan gula darah, dan mengurangkan tahap tekanan dan kegelisahan.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.


TESTIMONI LIFE SHAKE ELDERBERRY SHAKLEE REVIEW UNTUK ENERGENTIC DAN KENYANG
Kenyang lama masa puasa jika ambil Life Shake Elderberry Shaklee

 • Abscrobic Acid atau vitaminC pembentukan kolagen, penyerapan zat besi, fungsi sistem kekebalan tubuh yang tepat, penyembuhan luka, dan pemeliharaan tulang rawan, tulang, dan gigi.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.


 • D-Alpha-Tocopherol adalah bentuk vitamin E secara semula jadi, vitamin larut lemak dengan sifat antioksidan yang kuat.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.


 • ACETATE Merawat kekurangan vitamin E .Menggalakkan kulit yang sihat (seperti melembapkan dan mencegah kedutan) .Membantu penyembuhan luka .Mengurangkan keradangan .Melambatkan perkembangan degenerasi makula yang berkaitan dengan usia (AMD) .Pencegahan barah dan simptom rawatan barah (seperti kesan sampingan terapi radiasi) .Merawat penyakit jantung .Meningkatkan penurunan kognitif, seperti penyakit Alzheimer.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.


TESTIMONI LIFE SHAKE ELDERBERRY SHAKLEE REVIEW RASA SEDAP LEMAK MANIS 

 • Niacinamide atau Naisin atau Vitamin B3 membantu menguruskan jerawat, rosacea, masalah pigmentasi, dan kedutan.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Zinc oxide selalunya digunakan sebagai sunscreen atau protection daripada UV untuk merawat atau mencegah kerengsaan kulit ringan seperti luka bakar, luka dan ruam lampin dan penyembuhan kulit.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Calcium Pantothenate atau Vitamin b5 untuk fungsi metabolic.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Vitamin A Palmitate boost up pembaharuan kulit, ia meningkatkan pergantian sel kulit secara turbo dan membantu menjana semula kolagen dan elastin.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Vitamin D3 menguatkan tulang dan otot, meningkatkan imuniti, meningkatkan mood, membantu menurunkan berat badan, dan meningkatkan fungsi jantung.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

TESTIMONI LIFE SHAKE ELDERBERRY SHAKLEE REVIEW SEMUA EXCITED DAH MASUK MALAYSIA
Life Shake yang dinantikan dah masuk pasaran Malaysia


 • Vitamin B12 mencegah sejenis anemia yang disebut anemia megaloblastik yang membuat orang letih dan lemah.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Vitamin B6 atau phyrodoxine hydrochloride penggunaan tenaga dalam makanan yang anda makan, pengeluaran sel darah merah, dan fungsi saraf yang betul.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Riboflavin atau Vitamin B2 digunakan untuk menghasilkan tenaga.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Thiamine atau Vitamin B1 kesihatan sistem saraf.  Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

TESTIMONI LIFE SHAKE ELDERBERRY SHAKLEE REVIEW UNTUK KURUS, TENAGA DAN DIET! 


 • Monotrate  menjadikan darah lebih mudah mengalir melaluinya dan lebih mudah bagi jantung untuk mengepam dan untuk yang mudah sakit dada. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Folic Acid membantu melawan penuaan pramatang, terutama kedutan dan garis halus. Ia juga didapati meningkatkan pengeluaran kolagen untuk memberi anda kulit yang lebih firm dan tona kulit menarik. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Biotin atau vitamin B7, merangsang pengeluaran keratin pada rambut dan dapat meningkatkan kadar pertumbuhan folikel.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Natural flavours rasa semula jadi diekstrak dari tumbuh-tumbuhan. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Citric acid peranannya dalam pengeluaran tenaga, asid sitrik meningkatkan penyerapan kalsium, fosforus, dan magnesium melalui usus. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Elderberry juice powder meredakan keradangan, mengurangkan tekanan, dan juga melindungi jantung anda.mencegah dan meredakan gejala selesema dan selesema. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami.Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

TESTIMONI LIFE SHAKE ELDERBERRY SHAKLEE REVIEW UNTUK KEPUTIHAN

 • Powder juice buah buahan dan sayur untuk pewarna sayur-sayuran dan buah-buahan yang menghasilkan pewarna makanan semula jadi, blueberry ungu. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami. Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Sodium chloride menyerap dan mengangkut nutrien. mengekalkan tekanan darah. mengekalkan keseimbangan cecair yang betul. menghantar isyarat saraf. menguncup dan merehatkan otot. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami. Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.
 • Milled Golden Flaxseed: membantu menurunkan kadar kolesterol darah total (LDL, atau kolesterol "buruk")membantu mengurangkan risiko penyakit jantung. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami. Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.
 • Rebaudioside M: rasa manis seperti gula dan kalori sifar tanpa masalah kesihatan yang berkaitan. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami. Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.
 • Guar gum cirit-birit, dan melembutkan najis dalam keadaan sembelit. Inimengurangkan jumlah kolesterol dan glukosa yang diserap dalam perut dan usus. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami. Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.

 • Digestive Enzyme blend (papain, bromelain) menyokong pemecahan makanan - terutamanya protein - menjadi nutrien yang dapat diserap dan digunakan oleh badan anda.mengurangkan kesakitan, keradangan, dan bengkak.pencernaan dan untuk mengubati jangkitan, cirit-birit, dan alergi.Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami. Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.
 • Elderberries juice powder (juga dikenali sebagai sambucus nigra) adalah buah ungu gelap yang berasal dari Eropah. Bebas gluten dan vegan, serbuk ini penuh dengan nutrien! ... Ini diperkaya dengan ekstrak elderberry organik 5: 1 untuk memberi anda flavonoid yang lebih kuat. Kongsikan Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee Review anda dengan kami. Lihat juga Fungsi /Manfaat Life Shake Elderberry Shaklee.
Ada juga kajian yang dibuat mengatakan dengan pengambilan elderberry dapat mengurangkan tempoh selesema seawal 4 hari.

Elderberry lebih tinggi antioksidan dan kaya dengan flavonoids berbanding blueberry, kranberry, biji goji dan berry hitam.

Buah-buahan import ni kalau nak dapatkan memang mahal, tambah2 yang organik lagi la mahal. Ha sekarang korang tak payah terbang ke Eropah pon dah boleh dapat khasiat buah Elderberry ni! sebab dalam Life shake pon ada. yeayy!

Jom Order


Jom dapatkan Life Shake Elderberry Shaklee anda anda dengan dapatkan potongan 20% diskaun.📌 [CLAIM DISKAUN 20% SHAKLEE - HOW] Nak tahu macam mana cara untuk claim diskaun 20% produk Shaklee bersama Puteri Suhaila- klik di sini : 20% diskaun.


Selepas isi claim diskaun 20% sila whatsapp 019-6728297


Selepas isi claim diskaun 20% sila whatsapp 019-6728297


Selepas isi claim diskaun 20% sila whatsapp 019-6728297


📌 [CLAIM DISKAUN 20% SHAKLEE - HOW] Nak tahu macam mana cara untuk claim diskaun 20% produk Shaklee bersama Puteri Suhaila- klik di sini : 20% diskaun.📌 [CLAIM DISKAUN 20% SHAKLEE - HOW] Nak tahu macam mana cara untuk claim diskaun 20% produk Shaklee bersama Puteri - klik link di sini : 20% diskaun.


Klik link di sini untuk mengetahui :Klik link di sini untuk mengetahui :


Klik link di sini untuk mengetahui :


Klik link di sini untuk mengetahui :


Klik link di sini untuk mengetahui :
Love,
Puteri Suhaila

You May Also Like

0 Comments


Bismillahirrahmanirrahim….. “Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikannya adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuhaMu, kecantikanMu. keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.Amin Ya Rabbal Alamin..

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.