KELEDEK MENCANTIKKAN KULIT DAN ECZEMA HEALER PENYEMBUH EKZEMA

by - September 29, 2021

Lihat apa berlaku kepada kulit eczema anda lepas makan Keledek selama 30 Hari.


..


Kulit boleh lawo kembali, tanpa bantuan steroid pun.


Mizhana mintak maaf tapi suara ibu ibu yg selalu merungut ' anak saya tak pass keledek 😭 '


Hurmm anda dah tertinggal train.


Keledek adalah eczema healer. Anti histamine pun dia, anti radang pun dia, Prebiotic food pun dia dan bacalah list kebaikan nutrients yg diberitahu robot pengimbas nutrisi Keledek pada gambar di bawah ni..


PUTERI SUHAILA : KELEDEK MENCANTIKKAN KULIT DAN ECZEMA HEALER PENYEMBUH EKZEMA
Yang sebenarnya bukan anak anda atau anda TAK PASS @ ALERGIK Keledek. Tapi Keledek ni adalah ejen yg membantu liver detox goes smoothly.


Jika bayi anda kena eczema sebab vaccine injuries contohnya, normallah kalau lepas makan Keledek keluar lagi banyak. Dah nak disimpan toxin tu kenapa, kalau dia tak keluar eczema anak anda akan tetap berlarutan.


Keledek adalah snack utama bangsa Cina, Jepun dan Korea. Kalau kat Jusco tu kiosk Keledek mesti geng Chinese pakat beratur beli. Keledek ni juga sering direneh sebagai manisan dengan Halia dalam daily diet mereka.


Ada documentary rahsia wanita Taiwan Kekal kulit muda dan anjal walaupun dah berusia didapati kerana keledek.


Tak ramai orang muda Melayu biasakan tekak makan Keledek. Mizhana sendiri selalu buat muka monyok kalau nenek Mizhana dan mak Mizhana rebus keledek petang petang dulu.


So tulah antara rahsia nenek moyang kita kekal sihat walaupun mereka masak boh ajinamoto dan kuat makan gandum. Diet mereka ada keseimbangan antara Nusantara dan modern.


Kita orang muda, semua modern. Mizhana dulu asyik makan cereals, roti, susu HL, cheese, megi, burger, spegeti, chicken chop, chatime, lauk masak kicap and sweet sour. Hancur terus microbiata usus den😁


..


MANFAAT KESIHATAN KELEDEK:


excellent of vitamin A, very good of vitamin C and manganese, good source of vitamin B6 (key lembapkan kulit ada di sini), iron, potassium.


It's anti inflammatory and anti-diebetic food.


..


Kredit:

Mizhana Padzi 

Perunding Kesihatan Ekzema


Boleh cuba set Shaklee:

SET ECZEMA PSORIASIS ALAHAN KULIT SHAKLEE TESTIMONI PESAKIT


Terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia untuk join bussiness Shaklee dan belian produk  di sini: Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee


Jom Dapatkan Any Set Shaklee ini sekarang! 


Untuk makluman,  dapatkan lebih penjimatan hampir 20% dari harga pasaran, daftarlah sebagai ahli sekarang juga! 

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Ini adalah iklan produk suplemen.Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi put di +60196728297 klik untuk order


 ---------------------------------------------------------------


YOU HAVE TWO HANDS, 

ONE FOR HELPING YOU, 

OTHER ONE FOR HELPING OTHERS

Your Most Wanted SID -Puteri Suhaila -

ID NO. - 1448893 

untuk order dan pertanyaan,

sila Follow saya di FB saya, Puteri Suhaila 

atau follow FB Page saya, Jutawan Shaklee 

atau follow IG saya, 

Puteri Suhaila_shakleebatupahat

atau email di puterinursuhailaabrahman@gmail.com

atau sms (wa) +6019-6728297 
You May Also Like

0 Comments


Bismillahirrahmanirrahim….. “Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikannya adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuhaMu, kecantikanMu. keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.Amin Ya Rabbal Alamin..

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.