PUTERI SUHAILA PENGEDAR SHAKLEE PARIT RAJA BATU PAHAT MUAR

by - September 11, 2021

  


PUTERI SUHAILA PENGEDAR SHAKLEE PARIT RAJA BATU PAHAT MUAR




  

SIAPAKAH PUTERI SUHAILA SEBENARNYA?


Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Salam sayang buat semua.

Semoga dalam keadaan baik dan sihat sejahtera hendaknya. Ya ๐Ÿ˜„

Sebagaimana kita tahu dalam  dunia ini ada dua yang teramat penting untuk setiap individu, namun kita sahaja yang kurang sedar tentanghal tersebut. 

Boleh teka, apa 2 perkara tu? Duit? Cinta? Hmmm.. Rumah besar? Kereta besar? Bini besar? Oppss๐Ÿคญ 

Bukan. Semua bukan.

Jawapanya ialah waktu sihat dan masa lapang. Jika yang beragama Islam, perkara ini ada disebut dalam hadith yang berbunyi:

Dari Ibnu Abbas RA dia berkata; Nabi SAW bersabda: "Dua kenikmatan yang sering dilupakan oleh kebanyakkan manusiaa adalah kesihatan dan waktu lapang."

(HR Bukhari No:5933) Status: Hadith Sahih

Jadi di sini kita boleh berpikir, kalau kita sakit, sudah semestinya kita berada dalam keadaan tidak bermaya, pucat dan selalu buat affirmation semoga cepat sihat semula. Betul ke betul?

Contohnya kalaulah kita disahkan penghidap penyakit kronik, contohnya kanser, sudah pasti kita akan buat apa sahaja untuk cari solusi untuk sembuh dan sanggup berhabis duit untuk beli sahaja ubat ubatan demi untuk sihat semula. Betul tak? Tapi, cuba kita berpikir semula sebelum kita sakit, adakah kita peka tentang tahap kesihatan kita? Adakah kita amik makanan yang berkhasiat untuk kesihatan tubuh badan kita? Adakah kita mengambil kira zat yang diperlukan oleh tubuh badan kita?Adakah kita mengamalkan gaya hidup sihat? Bersenam? Kebanyakan daripada kita tidak sedar. Kebanyakan daripada kita akan sedar bila mana kita dah pon mengalami simptom simptom sakit kronik tersebut.

Oleh itu, jika kita boleh menghabiskan duit untuk menaik taraf kehidupan material kita, untuk hidup mewah, invest duit untuk nampak kaya, invest duit pergi melancong oversea, invest duit untuk makan makanan sedap tinggi kalori dan macam macam lagi, apasalahnya put cadangkan untuk kita semua invest sedikit duit untuk naik taraf kesihatan. Betul kan? 

Kebanyakan pakar kesihatan akan bagitau, 80% melalui pemakanan, hanya 20% melalui senaman. Pemakanan yang berkhasiat tidak cukup hanya dengan melalui makan sayur sayuran, buah buahan, daging, ikan. Jom tengok video di bawah.


Justeru itu, put nak memperkenalkan satu produk yang terbaik untuk kesihatan dan lebih 100 tahun dipasaran dunia serta yelah diiktiraf keberkesanannya melalui pelbagai testimoni, positif positif feedback yang telah mengamalkan bertahun tahun lamanya iaitu produk jenama SHAKLEE.PUTERI SUHAILA | COD SHAKLEE BATU PAHAT MUAR AYER HITAM JOHOR

Lupa nak perkenalkan diri. Hehe. Ampun ๐Ÿ™ƒ

Nama diberi Puteri Nur Suhaila Bint Ab.Rahman. Nama komersial Puteri Suhaila. Nama panggilan 'put'. Nama panggilan kat rumah 'ella'. Hehe๐Ÿคฃ

Put merupakan agent sah Shaklee yang berdaftar atau orang Shaklee sebut 'Shaklee Independence Distributor'. Put tinggal di Batu Pahat. 

Orang Batu Pahat, Muar dan Ayer Hitam boleh dapatkan Shaklee dengan put. Nanti boleh kenal kenal, mana tau nak join ahli RM35 jer awk.

Btw, Search sahaja di google "COD SHAKLEE BATU PAHAT 019-6728297" untuk orang Batu Pahat, Muar dan Ayer Hitam put COD sampai rumah okay ๐Ÿ˜‰PUTERI SUHAILA PENGEDAR SAH SHAKLEE BATU PAHAT MUAR AYER HITAM

PUTERI SUHAILA PENGEDAR SAH SHAKLEE BATU PAHAT MUAR AYER HITAM



Jom Dapatkan Mana Mana Set Shaklee sekarang! 


Untuk makluman,  dapatkan lebih penjimatan hampir 20% dari harga pasaran, daftarlah sebagai ahli sekarang juga! 

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.



* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Ini adalah iklan produk suplemen.



Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi put di +60196728297 



klik untuk order


 



---------------------------------------------------------------


YOU HAVE TWO HANDS, 

ONE FOR HELPING YOU, 

OTHER ONE FOR HELPING OTHERS

Your Most Wanted SID -Puteri Suhaila -

ID NO. - 1448893 

untuk order dan pertanyaan,

sila Follow saya di FB saya, Puteri Suhaila 

atau follow FB Page saya, Jutawan Shaklee 

atau follow IG saya, 

Puteri Suhaila_shakleebatupahat

atau email di puterinursuhailaabrahman@gmail.com

atau sms (wa) +6019-6728297 







You May Also Like

0 Comments


Bismillahirrahmanirrahim….. “Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikannya adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuhaMu, kecantikanMu. keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.Amin Ya Rabbal Alamin..

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.