Perbezaan Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp & Cinch dari segi fungsi produk itu sendiri. Jika Esp Shaklee adalah protein yang berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi yang membantu anda mengekalkan tenaga dan membina Asas yang lebih sihat atau secara ringkasnya Esp sebagai Asas Kesihatan. 


Ketahui Fungsi kebaikan manfaat serta keistimewaan Life Shake Matcha Shaklee


Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Fungsi Produk, Kelebihan, Keistimewaan, Manfaat, Target dan Harga- Puteri Suhaila


Perbezaan Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp & Cinch dari segi fungsi produk itu sendiri. Manakala Cinch Shake Shaklee sebagai penggantian Makanan yang sedap dan penuh nutrisi untuk menyokong rasa kenyang  bagi pengurusan berat yang sihat. Dapat kurangkan craving semasa berpuasa serta sebagai hidangan pantas bagi yang sibuk. Juga dapat membantu membina otot jisom badan lebih pejal.


Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Fungsi Produk, Kelebihan, Keistimewaan, Manfaat, Target dan Harga- Puteri Suhaila


Perbezaan Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp & Cinch dari segi fungsi roduk itu sendiri. Manakala Life Shake Matcha dapat membantu dari segi kepekaan dan memberi ketenangan, prebiotik dan enzim penghadaman untuk kesihatan penghadaman serta Life shake matcha adalah produk bermusim. Bilamana system penghadaman sihat, badan juga dapat lebih sihat untuk mengharungi kehidupan seharian.

Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Fungsi Produk, Kelebihan, Keistimewaan, Manfaat, Target dan Harga- Puteri SuhailaPerbezaan Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp & Cinch dari segi fungsi Produk itu sendiri.  Manakala Life Shake Elderberry adalah produk yang sangat premium serta dinaik taraf untuk immuniti badan . 


Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Fungsi Produk, Kelebihan, Keistimewaan, Manfaat, Target dan Harga- Puteri SuhailaPerbezaan Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp & Cinch dari segi Usp atau Kelebihan/ Keistimewaan/ Manfaat itu sendiri.  Esp mempunyai 14gram protein , tinggi kalsium dan 9 jenis nutrien serta sumber tunggal proteinnya daripada soya sahaja.

Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Fungsi Produk, Kelebihan, Keistimewaan, Manfaat, Target dan Harga- Puteri Suhaila


Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi USP Produk atau Kelebihan/ Keistimewaan atau Kebaikan. Manakala Cinch mempunyai 16gram protein, 20 jenis nutrient , 6 gram serat dan 2400mg leusine. Cinch juga didatangkan khas dengan 3 perisa kegemaran rakyat Malaysia iaitu Vanila, Latte dan Cokelat.Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Fungsi Produk, Kelebihan, Keistimewaan, Manfaat, Target dan Harga- Puteri SuhailaPerbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi USP Produk atau Kelebihan/ Keistimewaan atau Kebaikan. Life Shake Matcha Shaklee memiliki 16 gram protein , memiliki 20 jenis nutrien, 6 gram serat , 2400miligram leusine prebiotik dengan Ekstrak Matcha.


Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Fungsi Produk, Kelebihan, Keistimewaan, Manfaat, Target dan Harga- Puteri Suhaila

Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi USP Produk atau Kelebihan/ Keistimewaan atau Kebaikan. Life Shake Elderberry pula memiliki 20gram protein melalui 3 sumber protein, 24 jenis nutrien, 6gram serat, 870miligram leusine, Prebiotik dan Ekstrak buah Elderberry serta memiliki Enzim Penghadaman RebM.


Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Fungsi Produk, Kelebihan, Keistimewaan, Manfaat, Target dan Harga- Puteri SuhailaPerbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Target Produk. Esp Shaklee merupakan produk asas yang paling awal dikeluarkan oleh pihak Shaklee berbentuk protein serta memiliki nilai harga yang lebih rendah berbanding Cinch, Life Shake Elderberry dan Matcha. Target Esp adalah sebagai asas kesihatan untuk membina badan, kulit, rambut dan kuku yang sihat dan menawan . Sesiapa yang mempunyai daya tenaga yang renah boleh cuba dengan Esp.Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Target Produk. ESP juga sangat disarankan diambil oleh wanita hamil/mengandung dan meyusukan bayi untuk menyokong pembesaran dan perkembangan bayinya. 


Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Target Produk. ESP juga sebagai minuman tambahan yang hebat boleh diresepikan sebagai smoothie dicampur dengan kopi serta alternatif kepada susu jika sesiapa yang mendambakan kalsium serta protein boleh ambil Esp yang bersumberkan kacang soya yang tidak diubah genetik.


Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Fungsi Produk, Kelebihan, Keistimewaan, Manfaat, Target dan Harga- Puteri Suhaila

Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Target Produk
Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Target Produk. Cinch shaklee adalag produk yang digemari dan dicari rakyat Malaysia sebagai satu cara penyelesaian serta digunakab bermusim contohnya semasa puasa atay sebelum menyambut apa apa musim perataan sebab masing masing ingin kelihatan cantik jelita ramping menawan menjelang perayaan.Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Target Produk. Cinch sangat hebat untuk orang dewasa berpuasa yang ingin mengurangkan rasa lapar serta meningkatkan tenaga semasa bulan puasa dibulan Ramadhan atau semasa ganti puasa.

Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Target Produk. Fungsi cinch yang sangat bagus sebagai pengurusan berat badan dan mengekalkan otot jisim serta merupakan produk detoks serta sebahagian daripada rutin kecergasan .

Bagi yang ingin mengambil makanan yang mudah dan cepat tetatpi berkhasiat sebelum dan selepas bersenam, cinch shaklee menjadi pilihan. Serta sebagai snek/ penganti makanan yang sangat mudah disediakan dan sihat bagi hari yang sibuk/busy seharian.


Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Fungsi Produk, Kelebihan, Keistimewaan, Manfaat, Target dan Harga- Puteri SuhailaPerbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Target Produk . Kedua dua Matcha dan Elderberry Shake Shaklee memiliki target produk yang sama iaitu meningkatkan penggadaman, aternatif kepada tablet multivitamin bagi mereka yang tidak suka atau tidak boleh menelan pill atau softgell boleh diganti dengan kedua dua shake ini. Serta Target utama untuk orang dewasa yang berpuasa, warga tua dan sebagai penyembuhan.

Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Target Produk memiliki formula yang sangat premium, produknya yang dinaiktaraf dengan memiliki banyak manfaat serta nilai harga yang lebih tinggi.

Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi Fungsi Produk, Kelebihan, Keistimewaan, Manfaat, Target dan Harga- Puteri SuhailaPerbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi harga produk. Esp berharga RM129 sahaja untuk yang mempunyai ahli/membership Shaklee. Untuk bukan ahli RM161.25 sahaja.

Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi harga produk. CINCH shaklee  berharga RM145 sahaja untuk yang mempunyai ahli/membership Shaklee. Untuk bukan ahli RM181.25 sahaja.


Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi harga produk. Elderberry dan Matcha shaklee  berharga RM165 sahaja untuk yang mempunyai ahli/membership Shaklee. Untuk bukan ahli RM206.25 sahaja.

Secara keseluruhannya:
Perbezaan antara Esp, Cinch Dan Life Shake.

Esp untuk siapa?

 • Fungsi Esp Shaklee untuk orang yang menjaga Kesihatan. 
 • Fungsi Esp Shaklee untuk orang yang nak extra Tenaga.
 • Fungsi Esp Shaklee untuk orang yang nak rambut Sihat.
 • Fungsi Esp Shaklee untuk orang yang nak kulit cantik.
 • Fungsi Esp Shaklee untuk yang nak kulit sihat cantik berseri.
 • Fungsi Esp Shaklee untuk ibu hamil dan ibu mengandung.
 • Fungsi Esp Shaklee untuk ibu menyusu. 
 • Fungsi Esp Shaklee untuk perkembangan baby dan pembesaran baby dengan susu ibu.
 • Fungsi Esp Shaklee untuk membina asas yang kukuh dan KEHIDUPAN yang menyihatkan.

Esp sachet untuk siapa?

 • Fungsi Esp Shaklee Untuk orang yang mencari minuman protein yang mudah disediakan Dan senang dibawa.
 • Fungsi Esp Shaklee untuk orang DEWASA dengan gaya hidup Sihat Dan pantas.
 • Fungsi Esp Shaklee untuk orang DEWASA yang selalu dalam perjalanan yang mencari minuman protein yang mudah dibawa.
 • Fungsi Esp Shaklee untuk yang selalu travel.


Cinch untuk siapa?

 • Fungsi CINCH Shaklee untuk orang yang nak achieve Healthier Weight atau Berat yang sihat.
 • Fungsi CINCH Shaklee untuk orang yang nak menguruskan berat badan.
 • Fungsi CINCH Shaklee untuk orang yang nak turunkan berat badan.
 • Fungsi CINCH Shaklee untuk orang yang nak buat otot.
 • Fungsi CINCH Shaklee untuk orang DEWASA yang berpuasa.
 • Fungsi CINCH Shaklee untuk orang yang nak detox badan.
 • Fungsi Chinch Shaklee untuk orang yang nak amik makanan segera tetapi berkhasiat selepas atau sebelum bersenam.

Life Shake untuk siapa?

 • Fungsi Life Shake Elderberry Shaklee untuk pertahanan badan.
 • Fungsi Life Shake Elderberry Shaklee untuk boost Immunisasi badan / boost immune system badan.
 • Fungsi Life Shake Elderberry Shaklee untuk improve digestion / meningkatkan penghadaman.
 • Fungsi Life Shake Elderberry Shaklee untuk maintain healthy and stroger body/ untuk kekalkan KESIHATAN Dan kekuatan antibodi immunisasi badan.

Perbezaan antara Life Shake Matcha Shaklee, Elderberry, Esp dan Cinch dari segi harga produk, Matcha dan Elderberry memiliki harga yang premium berbanding.

Jika anda ingin mencuba produk Shaklee ini jom dapatkan dengan kami. Whatsapp sini Puteri Suhaila

Awal tahun 2022 ini, shaklee telah menghasilkan produk terbaru iaitu Matcha shaklee serta produk ini mempunyai promosi luar biasa iaitu dari segi harga jika anda beli 3 tong ,anda akan dapat lebih penjimatan jika berbanding beli 1 tong sahaja.

Life Shake Matcha Shaklee Produk Terbaru| Manfaat | Kebaikan - Puteri Suhaila Beli 3 canister Life Shake Matcha dan dapat 6 ESP sachet + 1 unit Shaklee Life Is Good Mini Tote Bag secara PERCUMA!

💰 Harga runcit RM618.70
Harga Promo Januari RM495Life Shake Matcha Shaklee Produk Terbaru| Manfaat | Kebaikan - Puteri Suhaila

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, boleh terus hubungi Puteri melalui Whatsapp 
Jom Dapatkan Any Produk Shaklee ini sekarang! 


Untuk makluman,  dapatkan lebih penjimatan hampir 20% dari harga pasaran, daftarlah sebagai ahli sekarang juga! 

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Ini adalah iklan produk suplemen.Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi put di +60196728297 klik untuk order


 ---------------------------------------------------------------


YOU HAVE TWO HANDS, 

ONE FOR HELPING YOU, 

OTHER ONE FOR HELPING OTHERS

Your Most Wanted SID -Puteri Suhaila -

ID NO. - 1448893 

untuk order dan pertanyaan,

sila Follow saya di FB saya, Puteri Suhaila 

atau follow FB Page saya, Jutawan Shaklee 

atau follow IG saya, 

Puteri Suhaila_shakleebatupahat

atau email di puterinursuhailaabrahman@gmail.com

atau sms (wa) +6019-6728297