Betul ke bulan penuh banyak penyakit?

by - May 17, 2022

Betul ke bulan penuh banyak penyakit?

Moon - sebuah satelit semula jadi planet Bumi, dan mempunyai darah beku yang tersembunyi kebimbangan rahsia, keinginan manusia tidak sedarkan diri. Ia adalah bodoh untuk berhujah bahawa badan syurga ini tidak menjejaskan rakyat. Ia telah lama dibuktikan oleh fakta bahawa bulan mengawal pasang surut. Terdapat mitos bahawa werewolves bulan penuh bertukar menjadi serigala, dalam tempoh ini adalah ahli-ahli sihir diaktifkan dan crank kerosakan mereka. Tale - satu pembohongan, jadi ia petunjuk, dan ini perlu diambil kira.

badan orang dewasa adalah 70% air, dan bayi - 80%. Sejak Moon memerintah jisim air bumi, dan ia juga memberi kesan kepada lelaki. Itulah sebabnya pada zaman dahulu kanak-kanak kecil meletakkan tidur supaya mereka tidak mendapat cahaya bulan. Dalam artikel ini kita akan melihat kesan bulan penuh kepada orang itu. Lagipun, jika anda tahu apa yang diharapkan daripada tempoh yang sukar ini, ia adalah mungkin untuk bersedia untuk itu, dan juga mendapat manfaat daripadanya untuk diri mereka sendiri. Betul ke bulan penuh banyak penyakit?


PENGARUH BULAN PURNAMA KE ATAS KESIHATAN MANUSIA

Fizikal dan mental orang yang sihat hampir tidak merasa kesan badan syurga. Mereka tidak memberi perhatian kepada apa yang kini di langit bulan - waxing atau menyusut, menghampiri bulan penuh atau bulan. Tetapi hari ini, orang-orang benar-benar sihat adalah sangat kecil. Itulah sebabnya bulan penuh di hospital dipenuhi dengan pesakit yang dimasukkan dengan penyakit kardiovaskular, migrain. Dan berapa banyak yang ditambah kepada tempoh pembedahan! bulan penuh - adalah puncak kemalangan jalan raya, orang terlibat dalam pertengkaran, pergaduhan, pertempuran jalanan. Jika pada bila-bila masa seseorang akan memintas pihak syarikat yang tidak baik, tidak akan berani untuk meluahkan rasa tidak puas hati mereka dengan seseorang atau sesuatu, bulan purnama, "melepaskan" bahasa yang menjadikan untuk pergi ke ruam bertindak.Betul ke bulan penuh banyak penyakit?

Ahli-ahli sains telah menunjukkan bahawa kesan badan syurga lebih cenderung kepada wanita berbanding lelaki. kanak-kanak, orang sakit juga menyakitkan bertindak balas kepadanya. bulan penuh dan kesihatan manusia adalah saling berkaitan. Dalam tempoh ini, boleh diburukkan lagi penyakit kronik, ada masalah dengan perut. Pada bulan penuh rasa orang jahat yang mengalami tekanan darah tinggi, migrain. Pendarahan boleh dibuka, untuk berkumpul dalam bendalir tisu.Betul ke bulan penuh banyak penyakit?

Sesetengah orang mengatakan bahawa pada masa bulan penuh, mereka merasakan peningkatan kekuatan dan tenaga, mereka mahu sesuatu yang boleh dilakukan, di suatu tempat untuk menjalankan. Ia boleh meningkatkan selera makan, dan seterusnya berat. Pada bulan penuh meningkatkan bilangan kes rogol, kerana orang tidak dapat menampung dengan tarikan yang sangat menarik kepada jantina yang bertentangan. Pada masa ini, ubat-ubatan bertindak dengan sepenuh hati, jadi anda perlu untuk takut dos berlebihan. Bencana dalam tempoh ini alkohol dan dadah. Boleh muncul insomnia, kepekaan berlebihan atau tearfulness. Kita tidak tahu kesan bulan kepada manusia, tetapi hakikat bahawa ia mengawal haiwan kami mula - itu yang pasti. Jadi anda perlu untuk mengawal diri sendiri, cuba untuk mengelakkan tempat dengan kepekatan besar orang, dalam masa yang baik untuk menyimpan pada ubat-ubatan sekiranya berlakuBetul ke bulan penuh banyak penyakit? penyakit kepahitan.

 Bulan Penuh photo

Betul ke bulan penuh banyak penyakit?

Moon mengawal perasaan, emosi orang, memaksa lebih pergantungan kepada hati daripada fikiran. Bagaimana bulan penuh kepada manusia? Perlu diingatkan bahawa setiap berbeza. Sesetengah orang merasakan peningkatan kekuatan, kegembiraan yang berlebihan, manakala yang lain adalah tertekan, mereka berputus asa, tidak mahu lakukan. Dalam akaun bulan penuh untuk bilangan terbesar deklarasi cinta, kerana perasaan membayangi suara sebab. Malangnya, dalam tempoh ini ia berlaku kepada banyak kes bunuh diri, kerana emosi menjadi tidak terkawal, dan orang yang tidak dapat menampung dengan iblis dalaman.

Mental orang yang tidak seimbang boleh merebut bulan tdk bererti kesedihan, kebimbangan penuh atau kemarahan. Pada masa ini, ia adalah amat sukar untuk menjaga emosi di cek, wabak tidak terkawal begitu kerap cepat marah dan sabar. tingkah laku yang tidak sesuai, aktiviti terburu-buru, pendedahan berlebihan kepada godaan dan mencetuskan bulan purnama. Kesan pada jiwa yang badan syurga tidak boleh overemphasized. Walaupun sihat, tenang dan seimbang orang dalam bulan penuh boleh berkelakuan dengan cara yang luar biasa, untuk hadir di hadapan orang lain dalam cahaya yang baru.Betul ke bulan penuh banyak penyakit?

Atas sebab ini, pada masa ini ia tidak digalakkan untuk mengambil keputusan penting untuk membuat tawaran, untuk membeli produk mahal kerana perbuatan itu boleh keras menyesal pada masa hadapan. Apabila bulan purnama Pas seperti tudung dengan titisan mata, dan semua pemikiran, tindakan muncul dalam cahaya yang sama sekali berbeza. Untuk melindungi diri mereka dari bulan adalah hampir mustahil, jadi anda hanya perlu menunggu daripada tempoh pengaruh yang paling besar di tempat yang selamat, cuba untuk tidak pergi ke keterlaluan, dan memberitahu diri saya bahawa segala-galanya akan menjadi halus.Betul ke bulan penuh banyak penyakit?

Bagaimana bulan pada lelaki

CIRI-CIRI ORANG YANG LAHIR DI BAWAH BULAN PURNAMABetul ke bulan penuh banyak penyakit?

Hakikat bahawa badan syurga adalah yang paling memberi kesan kepada wanita, ia telah diperhatikan pada zaman purba. Jika peringkat akhir kehamilan akan turun di akhir bulan lunar, ia adalah kemungkinan besar bahawa kelahiran akan berlaku tepat pada bulan penuh. Alam semula jadi, kerana ia diperlukan untuk memberi diperuntukkan, jadi segala-galanya yang berlaku untuk beberapa kebetulan misteri. Bidan pada zaman dahulu dalam tempoh ini ialah permintaan yang tinggi, hari ini Obstetrik berhati-hati mengikut kalendar lunar, dan pada hari 29 put pada pasukan kewajipan bertetulang.Betul ke bulan penuh banyak penyakit?

Orang yang lahir pada bulan penuh, menyelubungi dalam aura misteri. Ibu bapa kanak-kanak itu bimbang, kita mengharapkan apa-apa bersusah-payah perlu disebabkan oleh hakikat bahawa anak mereka dilahirkan dalam apa-apa masa yang sukar. Malah, apa yang salah di sana. Orang-orang ini hanya mempunyai watak yang pelik. Mereka benar-benar ceplosan dalam tindakan mereka adalah bebas, mereka adalah hampir mustahil untuk mengenakan ke atas pendapat orang lain. Mereka tahu nilai mereka, sekali ditentukan, apa yang di sekitarnyaBetul ke bulan penuh banyak penyakit?.

Orang yang lahir pada bulan penuh, pemimpin dilahirkan. Mereka yakin dan ceria itu bergembiralah orang lain. penampilan cerah, keupayaan untuk dengan jelas menyatakan pandangan mereka membantu mereka untuk membawa orang ramai. Ini guru-guru yang cemerlang, mereka pergi untuk pengalaman dan pengetahuan. Orang seperti ini tidak boleh menimbulkan, mereka tidak boleh tertipu. Mereka sangat sensitif, dapat menghayati perasaan dengan orang lain, yang mulia. hujah-hujah yang rasional tertarik kepada mereka penyokong. Seperti yang kita lihat, telah dilahirkan pada orang bulan penuh mempunyai banyak merit, jadiBetul ke bulan penuh banyak penyakit? jangan takut masa mistik ini. 

YANG MENGANCAM HAL BERJALAN SAMBIL TIDUR?

Hanya kira-kira 2% daripada orang yang mengalami sleepwalking di dunia. Penyakit ini tidak adalah perkara biasa, tetapi di seluruh ia pergi banyak legenda, fantasi, khurafat. Ia tidak diketahui berapa bulan memberi kesan kepada manusia, supaya mengatakan dengan pasti yang perlu takut hal berjalan sambil tidur, adalah mustahil. Ia telah diperhatikan bahawa orang gila yang berpotensi bertindak balas secara negatif kepada cahaya bulan terang. Pada bulan penuh mereka boleh memburukkan lagi penyakit kronik cepat marah nyata, ledakan tidak terkawal kemarahan. Kanak-kanak pergi pada waktu malam apabila cemas atau terlalu overexcited.

Walaupun pada lelaki itu dari segi mental dan fizikal yang sihat yang mempunyai tekanan menjalani boleh menjejaskan bulan penuh. Gambar berjalan di sekitar orang rumah tidur menyebabkan kesemutan pada kulit. pesakit tidak tahu apa yang diharapkan, kerana dalam keadaan tidak sedar, dia mampu untuk melakukan banyak kemudaratan kepada diri sendiri dan orang lain. Di mata yg berjalan sambil tidur adalah terbuka, dia melihat, mendengar, merasakan, tetapi rasa bahaya dia hampir dimatikan. Apabila seseorang itu bangun, ia tidak ingat apa-apa dari berjalan malam.Betul ke bulan penuh banyak penyakit?

Apa yang perlu dilakukan dalam bulan hal berjalan sambil tidur pesakit paling dekat penuh? Ia berpendapat bahawa berjalan sambil tidur yang boleh terikat kepada katil atau di sebelah katil untuk meletakkan semangkuk air. Malangnya, dia akan dapat untuk melepaskan semua tali dan mendapatkan sekitar halangan dalam bentuk pelvis. pesakit adalah mustahil untuk bangun, jadi anda perlu untuk maju ke menyembunyikan kunci untuk pintu depan kereta. Supaya orang ramai digalakkan untuk menjadi sayu balkoni, pada tetingkap untuk meletakkan kekisi. Selepas malam pertama berjalan perlu segera berjumpa dengan doktor. Sleepwalking adalah sangat berbahaya, kerana ia menimbulkan pembangunan epilepsi. Maka bagaimana bulan penuh seorang, sekali lagi menekankan bahawa kami hanya zarah kecil di planet ini, dikawal cakerawala.Betul ke bulan penuh banyak penyakit?

Orang yang lahir pada bulan penuh

JANGAN INGIN AKAN MENJADI KENYATAAN, MEMBUAT BULAN PENUH?

Ramai berpendapat bahawa rancangan untuk masa depan adalah yang terbaik pada bulan baru, kerana pada masa ini terdapat mengemaskini dan menambah. Pada bulan penuh, anda boleh membuat hajat, juga, kerana pada masa ini berkumpul banyak tenaga, yang perlu diberi kebebasan untuk cenderung beliau untuk mencapai apa-apa matlamat. Hasrat akan menjadi kenyataan sekiranya orang itu tahu apa yang dia mahu, dan jika impiannya tidak memudaratkan orang lain. Ritual untuk menarik cinta, wang, kemakmuran, nasib baik dengan banyaknya. Mereka juga boleh membuat anda sendiri, selagi keinginan itu adalah tulen, datang dari jiwa. Ia adalah perlu untuk lulus melalui sendiri, untuk membayangkan bahawa ia telah menjadi kenyataan. Bagi akaun tahun selama 12 bulan-bulan penuh, kemudian, boleh dilakukan sekianBetul ke bulan penuh banyak penyakit? banyak daripada mereka keinginan dihargai. Tidak hilang sebagai tenaga lunar sia-sia.

BAGAIMANA UNTUK MEMBUAT HAJAT?

Bahawa kesan bulan penuh kepada orang yang anda mahu gunakan untuk kepentingan mereka sendiri. Oleh itu diminta untuk membuat senarai keinginan yang saya mahu untuk membuat kenyataan. Apabila membuat cahaya bulan ritual penting, ia jatuh pada orang itu atau di atas kertas pada yang tertulis impian dihargai, denominasi kewangan (jika anda mahu untuk memperbaiki keadaan kewangan mereka). Adalah dipercayai bahawa tempoh yang paling baik untuk bentuk mental masa depan mereka adalah masa yang apabila dalam satu tangan mula naik bulan purnama, dan di pihak yang lain - perlahan-lahan hilang di sebalik ufuk matahari. Apabila seseorang itu antara kedua-dua badan-badan, hasrat beliau akan menjadi kenyataan pada bulan penuh.Betul ke bulan penuh banyak penyakit?

bulan penuh dan kesihatan manusia

Betul ke bulan penuh banyak penyakit?

ADAKAH PETANDA BERKUAT KUASA PADA BULAN PENUH?

Walaupun saintis telah mengakui bahawa satelit semula jadi Bumi, yang berada dalam tiga fasa yang berbeza, entah bagaimana memberi kesan kepada semua kehidupan, bertempat di planet ini. Bagi ahli-ahli sihir profesional dan ahli-ahli sihir, mereka telah selama berabad-abad menggunakan kuasa bulan. Ia menjadikan ritual yang lebih kuat. Eja pada bulan penuh boleh membuat walaupun baru, kerana pada masa itu setiap tindakan serta mempunyai sihir. ahli silap mata profesional menggunakan tempoh ini untuk menjalankan ritual kompleks.

Sejak bulan bertanggungjawab perasaan dan emosi, ia sering mantra dibuat untuk menarik nyawa atau kanak-kanak lelaki cinta gadis itu. Juga petanda yang dibuat kepada orang tertentu. Ia harus diperhatikan bahawa ritual itu seperti ketepatan prestasi. kata-kata yang tidak betul daripada konspirasi, kelewatan dalam menjalankan ejaan cinta untuk beberapa minit, tidak menggunakan perkara-perkara - semua ini boleh membatalkan tindakan ahli silap mata. Anda perlu mengambil kira ini, bersedia lebih awal: belajar kata-kata, untuk mencari barang-barang perlu, menetapkan diri anda dengan cara yang positif. Mengeja, yang dibuat bulan penuh, mempunyai kekuatan yang besar, jadi sebelum anda melakukannya, anda perlu menimbangkan dengan teliti "pro" dan "kontra."Betul ke bulan penuh banyak penyakit?

ADAKAH IA BERBALOI UNTUK MENGHABISKAN RITUAL SIHIR PADA BULAN PENUH?

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, petanda, dibuat pada bulan purnama, mempunyai kesan yang lebih besar. Selain itu, mereka boleh diperolehi bukan sahaja untuk ahli-ahli sihir tidak berpengalaman, dan juga orang jauh dari sihir. Jika ia dibuat dengan niat jahat, mencederakan orang lain, maka anda perlu menunggu hukuman. ahli-ahli sihir yang berpengalaman dan ahli-ahli sihir tahu bagaimana untuk alihkan perhatian anda daripada masalah, tetapi pendatang baru tidak mempunyai pengetahuan itu. Kadang-kadang walaupun demikian, yang seorang, bermain, melakukan ritual untuk melihat jika ia beroperasi bulan purnama. nasib photo, mystically bersih bilik menyebabkan keinginan untuk merasa ahli silap mata maha kuasa. Itu hanya realitinya tidak begitu cerah. Anda tidak boleh meneka sesuatu yang buruk, seseorang hasrat jahat, kerana kuasa bulan akan berpaling menentang ahli sihir itu. Tindakan sedemikian merosakkan karma dan aura, memberi kesan kepada nasib kanak-kanak.Betul ke bulan penuh banyak penyakit?PERKARA YANG BOLEH DILAKUKAN PADA ORANG SENSITIF SEMASA BULAN PENUH?

tenaga Bulan paling memberi kesan kepada kanak-kanak dan dengan mentaliti tidak stabil. Oleh itu, mereka perlu bulan penuh untuk melindungi dari kerja aktif, tidak mengganggu, untuk memantau keadaan kesihatan mereka. Ia adalah wajib untuk mengecualikan keadaan tertekan. Secara umum ia dikenali sebagai bulan penuh memberi kesan kepada seseorang, tetapi itulah bagaimana ia akan bekerja pada orang tertentu, ia tidak jelas. Oleh itu, anda perlu mengambil beberapa langkah berjaga-jaga.Betul ke bulan penuh banyak penyakit?

Dewasa dan kanak-kanak khususnya, tidak perlu membaca buku mengenai pelbagai mayat hidup: werewolves, hantu, Vampire, zombi. Juga tidak digalakkan untuk mendapatkan detektif terlibat. Dalam kes tidak tidak boleh menjadi bulan penuh menonton filem seram dengan blockbuster dibintangi sangat mayat hidup ini. Ia tidak digalakkan untuk menghadiri konsert dan acara-acara lain dengan orang ramai. Sebelum tidur tidak boleh bermain permainan tindakan, ia tidak perlu untuk pergi jauh dari rumah. Di bulan yang penuh dengan kopi dan teh adalah yang terbaik untuk menggantikan air mineral juga diperlukan untuk menolak dari manisan. Kita mesti cuba untuk tidur, sering disiarkan. cadangan ini akan membantu untuk selamat hidup bulan penuh.Betul ke bulan penuh banyak penyakit?

BAGAIMANA UNTUK MENGGUNAKAN KUASA BULAN PENUH UNTUK FAEDAH MEREKA?


sUMBER: : 

Bagaimana Bulan Penuh Kepada Manusia? Bagaimana Untuk Membuat Hasrat Pada Bulan Penuh? Orang Yang Lahir Pada Bulan Penuh

Jom Dapatkan Any Set Shaklee ini sekarang! 


Untuk makluman,  dapatkan lebih penjimatan hampir 20% dari harga pasaran, daftarlah sebagai ahli sekarang juga! 

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Ini adalah iklan produk suplemen.Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi put di +60196728297 


Juga Terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia untuk join bussiness Shaklee dan belian produk  di sini: Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee


klik untuk order


 ---------------------------------------------------------------


YOU HAVE TWO HANDS, 

ONE FOR HELPING YOU, 

OTHER ONE FOR HELPING OTHERS

Your Most Wanted SID -Puteri Suhaila -

ID NO. - 1448893 

untuk order dan pertanyaan,

sila Follow saya di FB saya, Puteri Suhaila 

atau follow FB Page saya, Jutawan Shaklee 

atau follow IG saya, 

Puteri Suhaila_shakleebatupahat

atau email di puterinursuhailaabrahman@gmail.com

atau sms (wa) +6019-6728297 

You May Also Like

1 Comments

  1. After you've have} carried out that, select your most well-liked withdrawal method. We have been thrilled to obtain this particular award and feel more 바카라사이트 inspired than ever to go above and beyond for our customers. You haven’t heard the most effective part yet – you won’t need to download a particular app in your system to entry all of your favorite titles!

    ReplyDelete


Bismillahirrahmanirrahim….. “Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikannya adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuhaMu, kecantikanMu. keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.Amin Ya Rabbal Alamin..

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.