APA ITU QUANTUM METAL

by - July 03, 2022

Quantum Metal mempunyai lebih sedekad pengalaman dan kepakaran dalam menyediakan platform dan perkhidmatan yang boleh dipercayai untuk perdagangan produk berkaitan emas kepada pelanggan dan pelanggan industri. 


Kami ingin mengulangi bahawa Emas adalah sama seperti komoditi atau produk lain, ia digunakan untuk pelbagai tujuan dan tertakluk kepada turun naik harga, dipengaruhi oleh banyak faktor. Oleh itu, keuntungan atau pulangan tidak boleh dijamin. 


Dalam hal ini, Quantum Metal dalam pasukan dengan Quantum Bullion Exchange Board (QBEB) mengharapkan semua ahli berdaftar kami bertanggungjawab, menegakkan standard tingkah laku perniagaan yang tinggi. 

Kami juga menasihatkan pembeli/pelanggan untuk sentiasa membuat keputusan termaklum. Memahami, menilai dan mengkaji kesesuaian produk dengan teliti. Jika sesiapa yang mendakwa bergabung dengan Quantum Metal atau QBEB dan memberikan maklumat palsu, janji yang tidak munasabah, contoh: – “Skim Pulangan Terjamin”, “Skim Cepat Kaya”, “Pendapatan Automatik” sila maklumkan kepada kami dengan segera, dengan bukti dokumen, jika ada dan jika berkenaan, untuk tindakan kami selanjutnya. Identiti pemberi maklumat akan dirahsiakan. Subscribe sini https://t.me/PuteriSuhailaQuantumMetal


MENGAPA 𝗤𝗨𝗔𝗡𝗧𝗨𝗠 𝗠𝗘𝗧𝗔𝗟 MERUPAKAN PILIHAN TERBAIK UNTUK MEMBELI, MENYIMPAN DAN MENGGANDAKAN WANG DAN EMAS?


Di Quantum Metal (QM) ada 3 produk:


𝟭.𝗚𝗼𝗹𝗱 𝗦𝘁𝗼𝗿𝗮𝗴𝗲 𝗔𝗰𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 (𝗚𝗦𝗔)

✅Menyimpan seperti simpanan emas di institusi bank

✅Minima serendah RM10 

✅App QM Gold

✅Boleh tukar ke Emas Fizikal


𝟮. 𝗚𝗢𝗟𝗗 𝗖𝗢𝗡𝗩𝗘𝗥𝗧 𝗔𝗖𝗖𝗢𝗨𝗡𝗧 (𝗚𝗖𝗔)

✅RM sandarkan ke Gram sebelum guna RM untuk belanja harian/bulanan

✅Boleh sandarkan maksima 85% daripada emas dalam GSA

✅Kelulusan segera

✅Upah simpan 3.5% setahun


𝟯.𝗚𝗢𝗟𝗗 𝗔𝗦𝗦𝗘𝗧 𝗘𝗡𝗖𝗛𝗔𝗡𝗖𝗘𝗠𝗘𝗡𝗧 (𝗚𝗔𝗘)

✅Investment (Pelaburan)

✅Minima modal

     GAE x5 1unit (25usd) = RM100 [2g+-]

     GAE x10 1unit (250usd) = RM1.3k [40g+-] 

     include management fee setahun 

✅Special produk yang tiada di syarikat lain

✅Disediakan modal tambahan Tawaruq Financing sebanyak 85% bagi setiap pembelian satu unit

✅3.5% management fee setahun.

✅Keuntungan 5x atau 10x ganda daripada KENAIKAN HARGA EMAS DUNIA


RINGKASANNYA...

𝗔𝗱𝗮 𝟯 𝗷𝗲𝗻𝗶𝘀 𝘀𝘂𝗯-𝗮𝗸𝗮𝘂𝗻 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗮𝗻𝗱𝗮 𝗺𝗶𝗹𝗶𝗸𝗶 𝗯𝗶𝗹𝗮 𝗮𝗻𝗱𝗮 𝗺𝗲𝗺𝗯𝘂𝗸𝗮 𝗮𝗸𝗮𝘂𝗻 𝗱𝗶 𝗤𝗠.


𝟭. 𝗚𝗦𝗔 - 𝗦𝗶𝗺𝗽𝗮𝗻𝗮𝗻

Simpanan jangka panjang. Boleh start menyimpan serendah RM10. Boleh kumpul sikit-sikit. Untuk amount yang lebih dari RM100, boleh pajak ke GCA.


𝟮. 𝗚𝗖𝗔 - 𝗥𝗠 𝗦𝗮𝗻𝗱𝗮𝗿𝗸𝗮𝗻 𝗸𝗲 𝗚𝗿𝗮𝗺 𝗘𝗺𝗮𝘀 𝘂𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗽𝘂𝗹𝗮𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗯𝗮𝗹𝗶𝗸 𝟯-𝟱 𝘁𝗮𝗵𝘂𝗻 𝗸𝗲 𝗮𝘁𝗮𝘀.

Nilai emas yang dah kita sandarkan akan duduk dalam holding inventory. Bila dah cukup masa dan cukup profit. anda rasa nak guna duit tersebut maka terminate GCA dan akan masuk ke akaun bank anda dalam tempoh 1-7 hari waktu bekerja.


𝟯. 𝗚𝗔𝗘 - 𝗚𝗮𝗻𝗱𝗮𝗮𝗻

Sesuai untuk pelaburan. Beli emas di GAE. Beli 1 unit, dapat tambaha 9 unit dari syarikat menjadikannya 10 unit. Harga emas naik 1% pun, kita dah untung 10%. Kalau harga emas naik 15% kita dah untung 150%!!!


𝟰. 𝗚𝗼𝗹𝗱 𝗕𝗮𝗿 𝗣𝗲𝗿𝘁𝗵 𝗠𝗶𝗻𝘁 𝗔𝘂𝘀𝘁𝗿𝗮𝗹𝗶𝗮

Emas fizikal 99.99% yang terkemuka dan dipercayai seluruh dunia dengan kualiti antarabangsa dan ketulenan terjamin. Simpanan GSA & Keuntungan dari GAE boleh redeem di Ar-Rahnu Tekun terdekat dengan minimum 1g emas dan ada juga produk dinar emas (4.25g)


📌 𝙍𝙖𝙢𝙖𝙞 𝙗𝙚𝙧𝙩𝙖𝙣𝙜𝙜𝙪𝙝 𝙨𝙚𝙗𝙖𝙗 𝙩𝙪𝙣𝙜𝙜𝙪 𝙢𝙤𝙙𝙖𝙡 𝙗𝙚𝙨𝙖𝙧. 𝙏𝙖𝙥𝙞 𝙙𝙚𝙣𝙜𝙖𝙣 𝙍𝙈𝟭𝟬 𝙙𝙖𝙝 𝙗𝙤𝙡𝙚𝙝 𝙖𝙙𝙖 𝙨𝙞𝙢𝙥𝙖𝙣𝙖𝙣 𝗚𝗼𝗹𝗱 𝗦𝘁𝗼𝗿𝗮𝗴𝗲 𝗔𝗰𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁


Yang penting, Quantum Metal telah pun diisytiharkan 𝗣𝗔𝗧𝗨𝗛 𝗦𝗬𝗔𝗥𝗜'𝗔𝗛 oleh Tawafuq Consultancy (𝗽𝗮𝗻𝗲𝗹 𝗦𝘆𝗮𝗿𝗶'𝗮𝗵).Quantum Metal vs Public Gold. 

For more info: https://t.me/PuteriSuhailaQuantumMetal   


You May Also Like

0 Comments


Bismillahirrahmanirrahim….. “Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikannya adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuhaMu, kecantikanMu. keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.Amin Ya Rabbal Alamin..

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.